Voksne mennesker mobber på internett

Du skriver noe på ett forum og forventer en viss type tilbakemeldinger, men befinner deg plutselig i en situasjon du ikke var helt forberedt på. For plutselig har du mange mennesker mot deg, som angriper deg og det du har skrevet.

Du svarer og du forklarer, men til ingen nytte. Fordi de bare kommer med det samme opp igjen og opp igjen. I tillegg utvikler det seg og blir mer og mer ubehagelig. Innimellom kommer det noen som virkelig ønsker å såre deg og angriper enten utseendet ditt eller personligheten din.

De få positive svarene drukner i alt det stygge og du får følelsen av å stå helt alene mot en hel haug av mennesker som vil deg vondt. Du går i forsvarsposisjon og prøver å få tilbake kontrollen…

Det blir som en skolegård hvor du står i midten og alle står i ring rundt deg og forteller deg hvor dum du er, hvor naiv du er, hvor stygg du er og mye annet du innerst inne vet ikke stemmer, men det gjør vondt selv om.

I tillegg sitter det folk bak de mest aktive, som finner det hele som god underholdning og har behov for å fortelle deg det. “Nei, nå finner jeg frem popcorn og koser meg med å se på deg bli mobbet”

For det er mobbing…. nettmobbing! En av de verste formene for mobbing, da mobberen er flere og mer voldsom, mens offeret er helt alene i situasjonen. De som mobber koser seg med å prøve å knuse deg så mye som mulig med harde og giftige ord. Du ser ikke ansiktene eller personene bak ordene, men ordene blir som fysiske slag mot kroppen din.

Det verste er at mange av de som faktisk mobber, ikke ser det selv! For de diskuterer jo bare… Eller de skal “hjelpe” deg med å fortelle hvordan sannheten virkelig er! For de vet best og de brenner i fingrene med å fortelle deg dette. De henger seg på utviklingen og lar det hele utvikle seg til noe som kan være skadelig.

For nettmobbing kan både være farlig og skadelig! Det kan nemlig i verste fall føre til selvmord.

Derfor ber jeg dere som sitter på disse forumene og klør i fingrene etter å rotte seg sammen og dundre i vei med ord som kan såre… TENK…

Du vet nemlig aldri hvor mottakelig eller sterk den personen du skriver til er. Du vet aldri hvor mye vekt personen legger i dine ord. Du vet heller aldri hva den personen har vært igjennom i løpet av livet sitt!

Jeg er ett sterkt menneske og tåler VELDIG mye, før jeg lar noe gå innpå meg. Men det kom til ett punkt hvor kroppen min fikk nokk og jeg fikk fysiske reaksjoner. Begynte nemlig å svette, fikk hjertebank og ble fysisk kvalm. Jeg hadde mitt triggerpunkt og noen klarte å finne det. Noe de sikkert frydet seg over!

Men jeg klarte heldigvis å hente meg inn igjen og fikk tilbake roen og kontrollen. Jeg klarte det… men det er ikke sikkert neste mann klarer det!!

BRUK HJERNEN OG TENK LENGRE ENN DEG SELV OG DITT EGET BEHOV FOR Å FORTELLE ANDRE NEGATIVE TING. Takk.

1 kommentar

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg