Kjenner det på kroppen. (+rabattkode)

Reklame | I samarbeid med Ellos

Jeg kjenner det på hele kroppen, fra langt ut i fingertuppene til langt inn i sjelen, at nå kommer snart våren. Bare det å gå fra kjøkkenet til stuen gjør at jeg blir full av ideer på hva jeg skal gjøre til våren. Hagen som skal ordnes, tekstiler som skal bli mer sommerlige og hvilken blomster jeg skal ta inn i vaser. Aaahhh… Elsker denne følelsen og er nok en skikkelig vårjente! Eller kanskje jeg må si vårdame?

Det skjer iallefall det samme hvert eneste år på denne tiden. Kroppen fylles ekstra med energi og det føles lettere å bevege meg enn tidligere. Ikke det at det var så tungt før, haha. Nei, det er mer som om jeg har fått vinger eller lurer tyngdekraften til å la meg sveve bortover gulvet mens jeg drømmer meg bort til nydelige sommerdager.

Flere enn meg som kjenner på denne forandringen når vi begynner på ett nytt år?

I dag har jeg lyst å vise dere noen sammensetninger av bilder fra Ellos som jeg virkelig elsker. For meg er det litt vår i disse bildene og jeg blir så utrolig inspirert til å komme igang med å få inn litt mer vår her hjemme også.

 

Gardiner HER, sengeteppe HER og badekåpe HER.

 

Jeg er absolutt ikke en typisk rosa jente og har lite av både klær, interiør og tekstil i rosa. Men det siste halve året har jeg faktisk begynt å like rosa mer og mer. Spesielt på tekstiler for å gi en litt mykere og sommerlig preg i rommet. Altså, jeg kryper på en måte inn i bildet, legger meg i sengen, kjenner sommerbrisen smyge seg inn i rommet fra det åpne vinduet og hvor den så berører håret mitt forsiktig før lukten av nyklippet gress treffer nesen. Ute hører jeg fuglekvitter og glade barn, mens jeg sakte brer dynen over meg og tenker “livet er ufattelig godt”.

Mmmm…ja vår og sommer er absolutt min favoritt tid og det er stort sett nå jeg virkelig kjenner på behovet for å friske opp hjemmet. Ellos er helt fantastisk når en ønsker å fornye noe i garderoben eller i hjemmet. Nettsiden er nemlig både enkel, oversiktlig og den innholder et stort utvalg av produkter. Jeg bruker Ellos utrolig mye selv og har gjort det i mange år.

Blå er jo favoritt fargen min og jeg synes den passer til absolutt alle årstidene, samtidig gir blå en behagelig ro og stemning til rommet. Så jeg kunne rett og slett ikke la være å lage en sammensetning med blåe tekstiler til et soverom.

 

Gardiner HER, sengeteppe HER og badekåpe HER

 

 

RABATTKODE

FÅ 30% rabatt på den dyreste vare til vanlig pris, inkludert varemerker + 5% ekstra rabatt på ALLE rabatterte produkter og salg. Gyldig tom 29/2.

Koden er: 415414 .

 

Gardiner finner du HER, sengetøy HER og badekåpe HER

 

Ellos har forresten fått inn masse nyheter innenfor kategorien tekstil som jeg anbefaler å sjekke ut. Eventuelt bare kose deg med planlegging eller drømme om hva du ønsker deg. Er nemlig lov det også! Jeg har faktisk svart belte i vindusshopping både i fysiske butikker og på nett. Elsker å gå å se, planlegge, drømme og kose meg med hvordan jeg skal gjøre det hjemme. Nesten litt som medisin for en stresset kropp i hverdagen.

 

Trykk HER for gardinene, trykk HER for sengetøyet og HER for håndklær.

 

Og er en heldig så finner en små skatter eller noe en virkelig trenger eller ønsker seg. Det er også lurt å se hva som er på salg og i tillegg bruke slike rabattkoder jeg har her i innlegget. Bruk tid, se hva du har råd til og planlegg, der er mitt råd til deg!

Selv har jeg bestemt meg for hvordan jeg skal ha det i øverste etasje og begynner nå å vurdere å skifte ut fargen på tekstilene i etasjen nede. Få det litt mer sommerlig og lyst, enn hva det er nå. Ellos er iallefall en fantastisk nettbutikk som jeg virkelig kan anbefale videre.

 

Trykk HER for å komme direkte inn til Ellos nettbutikk.

 

@ellosofficial #ellosfeatured #elloshome

 

-Mette

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

 

 

7 kommentarer
  1. Håper saken nlir tatt opp raskt i Forbrukertilsynet. Det er jo en HASTESAK ettersom Anne Brith Davidsen reklamerer for nye kurs 😳

  2. Kvil deg borger, det har du fortjent🙂 Flott jobb du gjør fortia. Veldig preventivt og opplysende for nye og kanskje usikre bloggere. Supert at du har denne Ellos reklamen. Inntekter til deg… og puter til meg. Logget meg inn å kjøpte puter i rødt, gult, grønt og orange🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg