Klok av skade? Gjesteinnlegg fast!

Har tenkt på det en stund nå og vurdert litt frem og tilbake hvilken verdi det gir dere og hvilken verdi det gir meg.

 

Jeg har jo hatt gjesteinnlegg tidligere uten at det fungerte så bra! Dere som har fulgt meg en stund vet hva jeg tenker på (skammer meg litt).

Men om jeg velger ut gjesteinnlegg som gir dere en verdi, enten i form av underholdning, informasjon eller av mat, så tror jeg dette vil fungere veldig bra.

En del av dere vet at jeg går på et influencer kurs hvor vi er mange deltakere som har veldig forskjellige måter å formidle på og som har forskjellige ting vi ønsker å formidle.

Jeg har nå gitt beskjed til mine kurs medelever at jeg stiller min blogg åpen for ett gjesteinnlegg i uken. Men klok (kan jeg kalle meg selv klok? Nei, mest sannsynlig ikke, haha) av skade har jeg satt opp ett par regler.

  • Det er ikke lov å skrive om religion eller politikk.
  • Innlegget skal skrives ferdig og sendes til meg i sin helhet.
  • Sammen skal vi sette det opp slik at begge blir fornøyd.
  • Bildene skal være bra og varierende.
  • Det skal gi leserene mine noe av verdi.
  • Ellers er det ganske så fritt.

Første gjesteinnlegg blir i neste uke og da kommer det en blogger og Instagrammer som tar helt fantastisk flotte bilder av mat og som ønsker å gi dere en opplevelse og oppskrifter på lavkarbomat. Jeg elsker denne bloggen og vet at mange av dere vil finne den både innholdsrik, oversiktlig og at dere vil elske den like mye som meg.

Spiser du lavkarbo, ønsker å spise mindre sukker og/eller spiser glutenredusert kost, så må dere altså følge med på neste ukes gjesteinnlegg ❤️

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

3 kommentarer
    1. Her må jeg nok si meg ganske enig med Jo.. Et gjesteinnlegg hist og pist er sikkert OK, men jeg er redd en ukentlig gjest i tillegg til Amalie og Husseyn kan bli litt i overkant.
      Slik det er nå, opplever jeg innslagene fra mann og datter som utfyllende. De bidrar til å skape den helheten som er karakteristisk for bloggen. Det er denne helheten jeg er redd vil kunne ta skade ved ukentlige innskag fra forskjellige personer..
      Videre, er du, i din situasjon nødt til å opprettholde en viss ‘sensur’ i hht emner som kan frontes på bloggen, og slik jeg ser det, elimineres derav en betydelig del av hva som er å betrakte for meningsfult å lese. Greia er at du i bunn og grunn fronter et meningsfullt og interessant emne gjennom å vise at flerkulturelle ekteskap faktisk kan være av det gode, samt at leserne gjøres bevisste på de praktiske utfordringer disse parene gjerne møter på. -Altså; Budskapet gis ut i fra ens egen livssituasjon. Du kan altså ikke med integriteten i behold f.eks gi fritt leide til en fremstående kritiker av Islam, slik bla.a jeg kunne gitt plass til en gjest for å fronte et syn som var helt motsatt av mitt for å tilføre saken et bredere perspektiv..
      Nå er imidlertid ikke jeg noe orakel eller noe (haha), så det kan jo godt vise seg at disse ukentlige gjestevisittene vil funke som et fly! Jeg syntes bare det var verdt å nevne fordi det syntes verdt å ta med i betraktningen 🙂

    2. Det synes jeg virkelig ikke er noen god ide, selv om det er storsinnet av deg som har forholdsvis høye lesertall, å hjelpe dine bloggervenner som ikke har mange lesere, på denne måten.
      Når jeg klikker meg inn hos deg, er det DINE innlegg jeg vil lese.
      Synes heller du burde verne om bloggen din, og navnet ditt. Kan du se for deg f.eks Caroline Berg Eriksen eller Sophie Elise låne ut merkevaren sin til andre bloggere, og la disse være gratispassasjerer?
      Beklager, men jeg kommer ikke til å gi klikk.

      1. Jeg forstå hva du mener og vil se på dette som et prøveprosjekt i en liten periode, før jeg bestemmer meg.

        Vil merke innleggene tydelig med “gjesteinnlegg” og kun ha 1 i uken på et par ukers tid. Da er det opp til leserne mine om de vil klikke seg inn eller ikke.

        Den dagen gjesteinnlegg kommer ut, vil jeg også legge ut 1-2 innlegg fra meg selv.

        Gi meg gjerne en tilbakemelding på hvordan det er, når jeg er kommet igang med prøveperioden ❤️

Siste innlegg