Klok av skade? Gjesteinnlegg fast!

Har tenkt på det en stund nå og vurdert litt frem og tilbake hvilken verdi det gir dere og hvilken verdi det gir meg.

 

Jeg har jo hatt gjesteinnlegg tidligere uten at det fungerte så bra! Dere som har fulgt meg en stund vet hva jeg tenker på (skammer meg litt).

Men om jeg velger ut gjesteinnlegg som gir dere en verdi, enten i form av underholdning, informasjon eller av mat, så tror jeg dette vil fungere veldig bra.

En del av dere vet at jeg går på et influencer kurs hvor vi er mange deltakere som har veldig forskjellige måter å formidle på og som har forskjellige ting vi ønsker å formidle.

Jeg har nå gitt beskjed til mine kurs medelever at jeg stiller min blogg åpen for ett gjesteinnlegg i uken. Men klok (kan jeg kalle meg selv klok? Nei, mest sannsynlig ikke, haha) av skade har jeg satt opp ett par regler.

  • Det er ikke lov å skrive om religion eller politikk.
  • Innlegget skal skrives ferdig og sendes til meg i sin helhet.
  • Sammen skal vi sette det opp slik at begge blir fornøyd.
  • Bildene skal være bra og varierende.
  • Det skal gi leserene mine noe av verdi.
  • Ellers er det ganske så fritt.

Første gjesteinnlegg blir i neste uke og da kommer det en blogger og Instagrammer som tar helt fantastisk flotte bilder av mat og som ønsker å gi dere en opplevelse og oppskrifter på lavkarbomat. Jeg elsker denne bloggen og vet at mange av dere vil finne den både innholdsrik, oversiktlig og at dere vil elske den like mye som meg.

Spiser du lavkarbo, ønsker å spise mindre sukker og/eller spiser glutenredusert kost, så må dere altså følge med på neste ukes gjesteinnlegg ❤️

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

3 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg