Lekerom i første etasje.

Om noen uker flytter min eldste datter ut av huset med tvillingene sine og inn i en flott leilighet hun har funnet. Det har jeg litt blandede følelser for, men kjenner at jeg gleder meg mer enn jeg trodde.

Det skal bli godt å få tilbake full kontroll på hele huset og kunne pynte, ordne og styre slik jeg selv ønsker. Det føles nesten som om jeg har fått ett nytt hus ettersom jeg nå har bodd i toppetasjen de siste månedene.

Skal ikke gjøre de største forandringene nede, bare forbedre det som alt er der. Gjøre ferdig det som gjenstår på kjøkkenet og i stuen, gå i gang med å pusse opp yttergangen, vaskerommet, ekstra rommet og badet. Oppussingen er ikke noe jeg skal gjøre nå med det samme. Skal selvfølgelig levere inn søknad på familiegjenforening først. Men jeg vil begynne planleggingen og gjøre små ting som ikke koster all verden.

Blant annet skal jeg lage lekerom av det rommet min datter og tvillingene har hatt nede. Det er et lite rom, men stort nok til å være ett sted hvor lillejenta kan ha alle lekene sine. Tenkte å legge myke gulvmatter over hele gulvet, male veggene i en frisk farge og ha oppbevaring inntill veggene.

Vært på printrest å funnet litt bilder for inspirasjon (nettside her)

Mulig jeg ender opp med hvite vegger siden rommet er lite, men leker med tanken på å ha en kontrast vegg i gul, rød eller orange. Møblene og lekene tenker jeg å finne brukt og dermed få mer for pengene i tillegg til at det er bra for miljøet.

Tenker og å plassere en babyseng der, slik at hun på dagtid kan sove nede (om hun da ikke godtar vogn). Slik at vi vil kunne bruke dagene nede og kveldene oppe. Vet blant annet at min sønn blir glad for å få mer egentid oppe og kunne ha besøk i tv stuen uten å ha meg trakkende rundt, haha. Så det blir deilig å få hele huset tilbake og heller dra på besøk når vi vil være med min store datter og barnebarna mine.

Holder på med oppussingen av rommet til min sønn og vil muligens vise det når det er ferdig. Han har selv valgt tapet og fargene, i tillegg til mesteparten av møblene. Akkurat nå står oppussing litt på vent fordi jeg må kjøpe inn materiell. Men vil begynne på igjen til høsten og forhåpentligvis bli ferdig innen kort tid.

Deilig med slike søndager som jeg har i dag. Bare fullstendig avslapping og absolutt ingen gjøremål. Bare kos, kos og atter kos her oppe med lillejenta. Middagen vil jeg få levert av min eldste datter som har besøk nede og skal lage taco. Så i dag gir jeg meg selv lov til å være lat.

 

Nyt dagen dere ❤️

– Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

3 kommentarer

Siste innlegg