Mine innrømmelser

Det å innrømme svakheter eller feil er nok veldig vanskelig for oss alle. Selv er jeg lite flink å innrømme det der og da, men ofte flinkere på å innrømme det når alt har roet seg ned.

Så her har jeg satt opp ett par

 

 • Jeg er VELDIG impulsiv. Mange av mine valg blir tatt uten så mye betenkningstid i forkant. Jeg følger nemlig hjertet og intuisjonen oftere enn jeg følger hodet og frykten “tenk viss”.
 • Jeg er ustrukturert (ikke i jobbsammenheng). Har en lei tendens til å begynne prosjekter med masse energi, men klarer sjeldent å gjøre det ferdig før jeg begynner på ett nytt prosjekt og glemmer det andre. Oppussingen min er ett veldig godt eksempel på det.
 • Har dummet meg ut med blogginnlegg hvor jeg hadde reklame for spåkone, hvor jeg skrev om fattigdom i Norge og hvor jeg lot en gjesteblogger indirekte skrive om politikk.
 • Nyter det å ha absolutt hele huset for meg selv nå som min datter har flyttet ut. Planen var jo at hun skulle bo her gratis og spare penger til boligkjøp. Men det ble dessverre ikke slik vi så det for oss. Nå har hun og tvillingene flyttet inn i en flott leid leilighet hvor de tre skal bo frem til hun forhåpentligvis har råd til å kjøpe bolig.
 • Vi skal få katt. Min sønn har ønsket seg ett kjæledyr i mange år uten å ha fått det. Vi har katten til min eldste datter boende her og den har bodd her i ca 10 år nå. Så nå er det på tide at min sønn også får seg ett dyr. Han stod mellom valget på kanin og katt, men endte opp med å ha lyst på katt.
 • Blir stresset av å ha dårlig tid. Er selvfølgelig andre ting som ogsåkan stresse meg, men det å ha dårlig tid og måtte skynde meg stresser meg mer enn alt annet.
 • Blir lett sint når jeg er stresset. Når jeg har dårlig tid eller at jeg ikke har gjort det jeg skulle ha gjort til ett fast tidspunkt, blir jeg altså stresset. Samtidig får jeg kort lunte og blir raskt sint eller lei meg.
 • Har mange interesser, men blir så oppslukt at jeg ikke klarer å fokusere på mer enn en til to ting om gangen. Har som skrevet mye jeg interesserer meg for og er egentlig ganske dyktig i mye av det. Har tidligere solgt kaker jeg lagde, har vært betalende hobby studio fotograf, sydd egene barneklær, heklet babyklær, interiør, oppussing, hage, synge og male på lerret.
 • Skikkelig overdreven hønemor. Jeg er en av de mødrene som lever og ånder for barna til hvert minste åndedrag. Når barna er spedbarn klarer jeg sjeldent å legge de fra meg, jeg må bære, holde og se KONSTANT for å føle meg trygg. Barnehage har jeg aldri likt og etterhvert som barnet vokser, sliter jeg med å gi mer og mer slipp.
 • Mitt største forbilde er lillesøsteren min. Hun er en utrolig vakker sjel med like vakker utside. I tillegg er hun driftig, dyktig, arbeidsom, har humor og veldig behagelig å være med. Jeg tror helt ærlig at det er ingenting hun ikke klarer! Nest etter min søster kommer min mor. Hun er blant annet fantastisk dyktig på rutiner, holde alt rundt seg ryddig, målrettet, omsorgsfull, flink på å ta vare på de rundt seg og stille opp for familien.
 • Har ofte dager hvor jeg føler meg lite fresh og vil helst at ingen ser meg. Vil tro at det er litt vanlig å ha slike dager hvor en absolutt ikke føler seg komfortabel i egen kropp. Selv har jeg ofte uren hud og klorer på det til jeg får sår.
 • Jeg forstår at noen synes det er uprofesjonelt når jeg plutselig ikke blogger over lengre perioder. Men sykdom, dødsfall og andre alvorlige hendelser innad i familien min blogger jeg ikke om. Så selv om det kan se ut som jeg trekker meg bort fra offentligheten uten grunn, så er det en grunn! Altså kan ting som ikke kommer på bloggen enten gjøre at jeg tar litt pause eller at det påvirker innleggene mine.

 

-Mette

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

3 kommentarer
  1. Litt komisk når bloggere beklager at de ikke har blogget på en stund. Blogger må vel være det «yrket» som er som er absolutt ikke nødvendig, eller for å si det sånn, et fullstendig meningsløst «yrke» som er det siste verden vil savne.

  2. Jeg skal fortelle deg min «hemlighet.» Når jeg føler at jeg ikke har så lyst på oppmerksomhet – at øynene mine skal møte andres, (om du skjønner hva jeg mener) så tar jeg på meg fargerike sko… Sånn at blikkene går nedover – og ikke opp på mitt ansikt. (Ps. Jeg har mange, rare, fine og fargerike sko!) 🙂

  3. Har sittet og fniset meg gjenkjennende igjennom hele innlegget (hehe). Men når DU snakker om `ugly days’, er jeg redd vi snakker alvorlige vrangforestillinger her! – For Guds skyld.. Du er jo drop dead gorgeous!

Siste innlegg