Mistet flyet mitt til Tyrkia!

Da er jeg endelig i gang, og jeg kjenner meg utrolig nok veldig avslappet her jeg sitter. Men så er jeg ikke kommet lengre enn Oslo, heller. Så det er vell kanskje ikke så rart at hvilepulsen er lav og kroppen er lett.

Er nok ikke gått helt opp for meg enda, at jeg er på vei for å treffe kjæresten min igjen. Det er jo ca 4 måneder siden vi så hverandre sist og mye har skjedd på de månedene. Så det føles både ut som en evighet siden, samtidig som det ikke føles lenge siden.

Etter mye frem og tilbake, valgte jeg å droppe bagasje og heller nøye meg med håndbagasje. Det gjorde jeg av to grunner. Den ene er fordi jeg blir så stresset på flyplasser og ville ha en mindre årsak til stress. Så langt fungerer det supert, da jeg ikke kjenner til noe stress enda.

Den andre grunnen for å droppe bagasjen, er på grunn av en opplevelse jeg hadde på flyplassen i Oslo, sist jeg dro til Tyrkia. Det var nemlig en opplevelse som skremte denne flyplass-skrekk jenten en hel del!

For da jeg var i Bergen fikk jeg vite at bagasjen min skulle sendes direkte til Tyrkia, selv om jeg skulle mellomlande i Oslo. Så jeg senket skuldrene og prøvde å ikke stresse så mye. Gikk egentlig veldig bra, helt til jeg skulle gå til gate. For der var det Securitas og automatiske kontroll maskiner for å sjekke billetten. Men min billett fungerte ikke der, og jeg fikk vite at jeg måtte sjekke inn både meg selv og bagasje på nytt for å få gyldig billett.

 

Det var “go to gate” på flyet mitt og jeg ble redd jeg ikke skulle nå det, så jeg løp som en gal med både bein og armer for å hente bagasjen. Ikke er jeg kjent her heller, så jeg løp litt feil på veien. Da jeg kom ned til bagasjebåndene, fant jeg min koffert stående midt på gulvet. Hadde jo vært på flyplassen over natten, så den hadde stått der lenge.

Tok den med meg og løp opp igjen til innsjekk. Men der fikk jeg ikke innsjekk maskinen til å virke når jeg la inn flytiden. Så jeg måtte gå bort til reiseselskapet og snakke med de. Der fikk jeg vite at det var for kort tid til å sjekke inn. Altså ville jeg ikke nå flyet videre til Tyrkia. Den stod enda på gate, men jeg fikk ikke gå videre.

Da kjente jeg at tårene presset på og jeg forklarte henne hva som hadde skjedd og at jeg hadde fått feil-informasjon i Bergen. Etter jeg andpusten hadde forklart henne alt, måtte jeg tørke vekk en tåre som lurte seg frem. For nå var jeg sikker på at jeg ikke kom meg videre uten å måtte kjøpe ny billett. Men heldigvis fikk jeg en ny billett uten å betale, til neste fly og kunne sjekke inn på nytt.

Selv om alt gikk greit og jeg kom meg til Tyrkia, kjenner jeg meg stresset over å oppleve det samme igjen. Spesielt når jeg skal mellomlande i Tyrkia.

Nå skal jeg være her på Oslo flyplass helt til flyet går kl 17:15 i dag. Så det blir en del timer å slå ihjel her. Må forresten finne ett sted å spise middag, før jeg flyr videre. Er ikke gniten, men vil ikke betale dyre dommer for maten heller. Så jeg må se hva jeg finner.

Tenker jeg skal ta å gå ut og sjekke meg selv inn igjen, ca 2 timer før avgang. Så slipper jeg å gå på samme smellen igjen som sist og risikere å miste flyet.

 

0 kommentarer

Siste innlegg