Når jeg trengte det som mest…

Reklame | FEMME LUXE

Beklager så mye at det har vært stille fra meg de siste dagene. Men jeg datt litt ut, etter jeg hadde spy-syken og samtidig fikk sterk forkjølelse.

(Heldrakt/jumpsuite fra Femme Luxe. Trykk HER for produkt)

 

Begynte nemlig å føle meg dårlig da jeg var på nattevakt og frøs mer enn jeg pleier å gjøre. Er jo helt vanlig å bli kald når en er trøtt og spesielt når du er våken mer enn det kroppen ønsker. Men jeg frøs mer enn normalt og uansett hvor mye jeg tok på meg, så var jeg enda kald. Samtidig var jeg begynt å bli snufsen og føle meg litt “rar” i kroppen. Så jeg følte på meg selv at kroppen ikke var helt frisk.

Derfor tok jeg det rolig da jeg kom hjem fra nattevakten og prøvde å gi kroppen nok søvn. Men fikk ikke til å sove så mye og jeg følte meg bare verre og verre, utover dagen. Følte uansett ikke at jeg var syk nok til å ringe meg inn syk på jobben heller. Så jeg stappet bare i meg to tabletter og satset på at jeg ville klare nattevakten, med litt flere tabletter i vesken og godt med drikke.

Da jeg kom fram på jobb, kjente jeg at det ville komme til å bli en tøffere natt enn jeg først trodde. Men jeg beholdt boblejakken på og fant frem to tepper til å ha over meg. Jeg frøs nemlig så mye at hele kroppen min skalv og ingenting av tabletter, klær eller tepper, gjorde det bedre.  Feberen steg bare høyere og høyere, samtidig som jeg kjente meg mer og mer kvalm.

(Genser fra Femme Luxe. Trykk HER for å komme til nettiden)

 

Jeg var ikke til noe hjelp i det hele tatt på jobben og samtidig var jeg en stor smittekilde for andre. Så når jeg begynte å ha oppkast så det “gjallet” i veggene, ble jeg sendt hjem av kollegaen min. Dermed tok jeg med meg spy-posen min og kavet meg ut til bilen, for å kjøre hjem å legge meg. Noe som ikke var lett, ettersom både fingrene og tærne mine prikket, slikk det prikker når en kroppsdel “sover”. Men jeg kom meg nå ut til bilen og jeg klarte å kjøre cirka halvveis hjem, før jeg måtte kaste opp igjen.

Da jeg endelig kom hjem, midt på natten, fant jeg fram alt jeg trengte og gikk å la meg. En stor kopp med vann, noen spyposer, tørkerull og tabletter som jeg kunne ta når jeg var ferdig med oppkast delen. La meg under dynen og ble liggende der i 2 dager, før jeg kom meg opp av sengen og følte meg bortimot frisk.  Hadde heldigvis èn fridag, før jeg var tilbake på jobb igjen. Men denne gangen hadde jeg tatt ekstravakter på dag, istedenfor på natt. Noe som kroppen min kjennes ut til å være veldig fornøyd med.

Ikke minst var det ufattelig deilig å få pakke levert på døren, sammen dag som jeg følte meg frisk. Pakken var fra Femme Luxe og inneholdt fire plagg jeg hadde valgt ut fra nettsiden ett par dager før jeg ble syk. Var bare helt sykt fantastisk deilig å ta seg en lang dusj og deretter ta på seg HELT nye klær, som jeg i tillegg synes er rå-fine. Følte meg som ett nytt menneske og som alltid blir jeg like takknemlig for at jeg faktisk har muligheten til å bli frisk. Blir nemlig alltid så ydmyk og bevisst hvor godt jeg har det, som ikke har smerter eller er dårlig på andre måter i hverdagen, hver gang jeg er syk.

(kjole fra Femme Luxe. Du finner kjolen HER inne)

(Heldrakt fra Femme Luxe. Du finner den om du trykker HER)

 

Har forresten begynt på lavkarbo kosthold for å prøve å gå ned i vekt før bryllupet mitt i Tyrkia, nå i mars. Så det hjalp godt på med å ligge å spy ett par dager. Har nemlig klart å gå ned tre kilo mer enn jeg opprinnelig ville klart på samme tid. Hurra spy-syken.. nei uff, skal ikke feire noe så fælt og jeg ønsker meg ikke noe mer av det, selv om jeg skulle ha gått masse mer ned i vekt. Men jeg kan nå se positivt på det som iallefall har skjedd.

Klærne som er fra nettbutikken Femme Lux er i veldig godt kvalitet og stoffet er både mykt og deilig, noe som er veldig viktig for meg. I tillegg synes jeg de har en veldig god variasjon i stilene sine og vil tro at alle skulle funnet iallefall ett plagg de liker der inne. Jeg fant iallefall mange og har tenkt å klikke meg hjem ett par plagg til, i løpet av de neste dagene.

 

På bildet under her ser du min nye favoritt genser. Bildet, som forøvrig er ett dårlig mobilbilde, gjør ikke rettferd mot dette plagget. Det er nemlig en strikkegenser med mønster i front, som ikke kommer frem her. Helt utrolig nydelig å ha på og jeg elsker hvordan den er “oversize” uten å bli posete. Armene er vide og gir plagget karakter og lengden er helt perfekt litt over buksekanten.

Ser ut til at den er utsolgt i svart. Men HER finner du den i grå (Trykk her)

Denne kjolen overrasket meg veldig, da den er i ett godt stoff som føles veldig godt mot huden. Jeg skulle nok ha valgt en mindre størrelse enn jeg vanligvis bruker, da jeg hadde likt den strammere. Men med belte på, ble den både flott og behagelig på. Jeg har valgt kjolen i rosa, men du kan finne den i flere farger. Perfekt kjole til de kalde månedene, da den ikke har utringning, men mer lukket hals. Så med noen høye sko eller en strømpebukse, er denne perfekt til å pynte seg litt i en vanlig hverdag.

Denne kjolen finner du HER. 

 

Denne jumpsuiten er jeg helt forelsket i, da den sitter som ett skudd på meg. Selv om jeg har både liten rumpe og litt mage, så føler jeg meg faktisk veldig flott i denne. Den er veldig behagelig på og den er lett å style, om en skal noe spesielt. Denne finnes i flere farger og passer bra i din vanlig størrelse.

Du finner denne jumpsuiten med å trykke HER. 

 

Min siste jumpsuite er litt mer behagelig enn den er fin, synes jeg. Men med “riktig” kropp, vil denne sitte perfekt, da den i utgangspunktet er veldig flott og sitter veldig bra på modellen inne på nettsiden. På meg derimot. følte jeg at magen ble større og at jeg ikke gikk synlig inn i livet. Men den er så deilig å gå med, at jeg tenker å bruke den som “hjemme-plagg”. Den er jo uansett tusen ganger bedre enn en joggedress.

Du finner denne jumpsuiten med å trykke HER

Uansett om du likte klærne mine eller ikke, så anbefaler jeg deg å ta en tur innpå nettsiden til Femme Luxe, da utvalget er så variert. Jeg kan nemlig nesten garantere at du iallefall finner ett plagg du liker.

TRYKK HER FOR NETTSIDEN

2 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg