Når skummelt er gøy!

Nå nærmer det seg halloween og jeg kjenner samtidig at både energien, gnisten og formen snart er tilbake til utgangspunktet. Jeg har fremdeles svangerskapskvalme og er slapp og trøtt, men jeg har kontroll og det er en god følelse.

Vi pleier alltid å pynte mye til Halloween, selv om vi prioriterer å legge mesteparten av pynten i gangen med tanke på barna som kommer på døren. Det er nemlig veldig koselig å se barnas reaksjon hvert år og min sønn elsker å være med å sette opp og lage hjemmelagde figurer for å få veiens muligens skumleste inngangsparti.

I resten av huset har jeg kun fokus på å pynte spisebordet, ettersom vi pleier å kose oss med skummel halloween mat i et par dager rundt selveste halloween.

Etterhvert som jeg har fått kjøpt inn mer Halloween pynt, vil jeg også pynte både stue og kjøkken. Men da blir det mer i form av lys lykter for kosen sin del.

Jeg elsker jo å lage mat og elsker å prøve meg ut på forskjellige egenkomponerte retter, da det både er spennende og morsomt. Noen ganger blir det selvfølgelig ikke slik jeg håpet på, men stort sett blir det veldig bra. For når du kan det grunnleggende, er det jo bare å prøve seg frem på smak og konsistens.

Det gøyeste med å lage Halloween mat, er jo hvor engasjert min sønn blir og hvor mange ideer han har. Ikke alt er gjennomførbart, men med små forandringer kan vi ofte skape noe sammen som både er godt og som ser skummelt ut.

Vi har feiret halloween i ett par år nå og har valgt å fokusere på at det for oss er en markering for at det er høst og fokusert på familiehygge og koselige kvelder.

I går satt min sønn og jeg i stuen og snakket om hva vi skulle lage av mat. Han ville ha blod i sprøyter til drikke, noe som ser ut som gresskar med sjokolademousse inni, cupcakes og skummel topping med edderkopper, spiselige spøkelser og hjernemasse middag. Så da lager vi det..

31 oktober faller på en torsdag, så da kommer vi til å feire halloween både torsdag, fredag og lørdag, før vi pakker alt sammen vekk på søndag. Om pengene tillater det, vil jeg også invitere familien min på skummel middag med dessert i løpet av helgen.

Pleier dere å gjøre noe på Halloween?

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

3 kommentarer

Siste innlegg