Noen tanker etter å ha reist fra mannen

Det var ekstra tungt å si farvel denne gangen ettersom vi ikke vet når vi får sees igjen. Planen er å komme nedover med sønnen min neste gang, men usikker på om det bli i Juli eller August. For jeg må nemlig betale ned restskatt og prioritere rommet til Amalie før jeg kan prioritere flybilletter og hotell. I det siste har jeg jo reist ned hele to ganger hver måned og da blir overgangen stor med å være vekke fra hverandre så lenge som 4-8 uker.

Hadde jeg ikke hatt barn og barnebarn hadde jeg gitt avkall på alt og flyttet ned til Tyrkia med det samme. Men siden det ikke er tilfelle, vil jeg ikke tenke tanken på å flytte fra de hjemme uansett hva fremtiden bringer. Skulle vi altså ikke kunne få bo sammen, vil vi fortsette å bo hver for oss. Iallefall frem til sønnen min er voksen og jeg føler at barn og barnebarn ikke trenger meg hjemme noe mer.

Vi tar bare ett steg av gangen og fokuserer på det. Det er nemlig det eneste en kan gjøre og det eneste som vil fungere for oss. Skulle Hüseyin og sønnen min ikke komme overens, vil jeg selvfølgelig prioritere sønnen min og da altså ikke flyttet sammen med mannen min. Jeg har ikke valgt en enkel vei og vet at selv om en ikke kan velge hvem en faller for, så kan en velge om en skal gjøre noe med det eller ikke. Altså kunne jeg selvfølgelig latt være å treffe han noe mer og jeg kunne etterhvert med tiden kommet meg videre. Men det valget var ikke rett for meg! Jeg valgte kjærligheten og jeg valgte det til tross for at det kommer til å være tungt, og det angrer jeg ikke ett lite sekund på engang.

Værmeldingen spår noen kalde og gråe dager fremover. Så det blir en stor overgang fra de varme og flotte soldagene jeg har hatt i Tyrkia. Kommer til å savne solen og alle de vakre fargene. Men vil selvfølgelig savne Hüseyin mest av alt ❤️

 

Dette er to bilder fra parken i Alanya (katteparken).

Bli bedre kjent med meg på snapchat som mette.ask, eller på Instagram og  Facebook

12 kommentarer
  1. Skrivet med all välmening, men är det inte jobbigt med aĺlt tjafs? Ingen fara att vilja va själv och utan sociala medier ett tag, ta hand om dig och dom du älskar! 🙂 kram!

  2. Her får du litt tøff kjærlighet av meg. Det er lett å la seg lure i fantasifulle Disney følelser, men jeg har set og hørt din historie mange ganger. Når menn dater eldre damer enn seg selv, spesielt når han er fra den tredje verdenen, så er det pga at de har luksus og oppholdstillatelse i ta tankene og ikke henne og da må de spille på kjærlighetskortet. Det ligger i en manns natur å date yngre damer, noe du vet også og det er grunnen til at du må utenlands for å løse det problemet. Bare husk at etter at han får oppholdstillatelse så vil han komme seg videre og jakte på yngre damer. Så ikke kast bort tiden på løgnen feminismen har fortalt deg hele livet, om at en dame kan leve som en mann. Nå tenker du ja han skjønner ingenting, det er mitt liv og jeg gjør som jeg vil. Ja det sa de andre damene også jeg advarte, helt til de ble dumpet.

   1. Jeg har stort sett alltid vært med yngre menn, så det ligger ikke i naturen for alle menn kjære deg 😉

    Og ja, noen tyrkiske menn kan være slik du forteller. Men noen er ikke alle!!!

    Takk for kjærligheten og ha en fin dag.
    Klem

   2. Oi 😳 Jeg har 3 venninner som er ca like gamle som Mette og som har norske kjærester/samboere som er like gamle som mannen til Mette. Det ligger nok mer i en manns natur å forelske seg i personen og ikke i alderen.

  3. Noen ganger må man bare hoppe i det og ta utfordringene på strak arm, og det har dere gjort 🙂 En ting jeg lurer på er når dere har tenkt å prøve å få mannen din til Norge? Forstod det nemlig slik på deg opprinnelig at hovedgrunnen til at dere bestemte dere for å gifte dere såpass tidlig i forholdet var at det var den eneste måten dere kunne søke om visum på. Hva er det som gjør at dere likevel avventer litt nå om jeg kan få spørre om det? Vil han f.eks. ikke få innvilget visum før han har avtjent militærtjenesten?

   1. Nei, det var ikke grunnlaget for at vi giftet oss. Da hadde vi jo søkt for lenge side 😉. Vi er ikke klar enda og vurderer å utsette det til neste år. Først og fremst så sparer vi oss opp penger, så må han vurdere om han skal bryte utdanningen han er i og gå inn i militæret. Vi har ingen hast, selv om vi selvfølgelig skulle ønsket å kunne bodd sammen og sluppet å reise fra hverandre hele tiden. Det er mye rundt vi må tenke på og vurderer hele tiden på når vi skal sette igang.

   1. Nei, jeg ønsker å betale det ettersom det er mitt hus og hun ikke kan ta det med seg når hun flytter. Møbler kan hun jo selvfølgelig kjøpe selv 😊

  4. Every time you left, you took all my heart away. All my soul calls you, the meaning of my life. If there’s only one thing that takes me away from me, it’s you! I misss you sooo muchhh my beatifulllll ❤️❤️❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg