Noen tanker etter å ha reist fra mannen

Det var ekstra tungt å si farvel denne gangen ettersom vi ikke vet når vi får sees igjen. Planen er å komme nedover med sønnen min neste gang, men usikker på om det bli i Juli eller August. For jeg må nemlig betale ned restskatt og prioritere rommet til Amalie før jeg kan prioritere flybilletter og hotell. I det siste har jeg jo reist ned hele to ganger hver måned og da blir overgangen stor med å være vekke fra hverandre så lenge som 4-8 uker.

Hadde jeg ikke hatt barn og barnebarn hadde jeg gitt avkall på alt og flyttet ned til Tyrkia med det samme. Men siden det ikke er tilfelle, vil jeg ikke tenke tanken på å flytte fra de hjemme uansett hva fremtiden bringer. Skulle vi altså ikke kunne få bo sammen, vil vi fortsette å bo hver for oss. Iallefall frem til sønnen min er voksen og jeg føler at barn og barnebarn ikke trenger meg hjemme noe mer.

Vi tar bare ett steg av gangen og fokuserer på det. Det er nemlig det eneste en kan gjøre og det eneste som vil fungere for oss. Skulle Hüseyin og sønnen min ikke komme overens, vil jeg selvfølgelig prioritere sønnen min og da altså ikke flyttet sammen med mannen min. Jeg har ikke valgt en enkel vei og vet at selv om en ikke kan velge hvem en faller for, så kan en velge om en skal gjøre noe med det eller ikke. Altså kunne jeg selvfølgelig latt være å treffe han noe mer og jeg kunne etterhvert med tiden kommet meg videre. Men det valget var ikke rett for meg! Jeg valgte kjærligheten og jeg valgte det til tross for at det kommer til å være tungt, og det angrer jeg ikke ett lite sekund på engang.

Værmeldingen spår noen kalde og gråe dager fremover. Så det blir en stor overgang fra de varme og flotte soldagene jeg har hatt i Tyrkia. Kommer til å savne solen og alle de vakre fargene. Men vil selvfølgelig savne Hüseyin mest av alt ❤️

 

Dette er to bilder fra parken i Alanya (katteparken).

Bli bedre kjent med meg på snapchat som mette.ask, eller på Instagram og  Facebook

12 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg