Nyheter til soverommet + rabattkode

Reklame | i samarbeid med Posterstore.no

Tidligere har jeg fortalt dere om hvilken fargekoder soverommet mitt skal ha og har nå begynt å kjøpe inn både tekstiler, møbler og interiør i de fargene. Fargene er jordfarger, hvit, grønn og blå nyanser med litt rosa innimellom.

Det siste nye inne på soverommet mitt er plakater i nydelige gull rammer fra posterstore.no. Jeg har valgt farger utifra fargekodene rommet skal ha. Så det er både blå og grønn nyanser i bildene, sammen med litt jordtoner. Jeg elsker uttrykket disse bildene gir og ikke minst synes jeg naturen passer til den røffe veggen jeg satt opp på soverommet i høst.

 

Her er det forresten mulig jeg henger opp flere bilder fra posterstore på veggen etterhvert, men inntil videre liker jeg det slik som dette. Har planer om kjøpe inn to store hotellputer og veggen skal selvfølgelig listes når taket blir ferdig. Skal også kjøpe ett sengeteppe i samme fargetone som det grønne i bildene, slik at rommet får en helhet.

Legger ved bilder av plakatene jeg har valgt med direkte link under.

 

Trykk HER for å komme direkte inn til denne plakaten.

 

Trykk HER for å komme direkte til denne plakaten.

 

Ufattelig nydelige bilder som skaper en litt trolsk men rolig stemning, slik jeg oppfatter det. Jeg er ihvertfall veldig forelsket og synes det gir rommet ett skikkelig løft. Har altså planer om å etterhvert få opp flere slike bilder, ikke bare i dette rommet, men i mange av de andre rommene i huset også. Lage nydelige bildevegger med farger som passer rommet. Variasjonen er stor i nettbutikken og jeg kan nesten garantere at du finner noe du liker.

 

 

RABATTKODE

Få hele 35% avslag på pris med min personlige rabattkode: Metteask35

Gjelder kun på plakater (ikke selection plakater), og den er gyldig frem til den 19. februar.

 

 

Har forresten enda ett bilde som opprinnelig skulle henge på veggen over sengen. Men siden jeg ikke fant ut hvordan den skulle henge, valgte jeg å gi den en helt egen vegg å henge på ved sminkebordet mitt.

 

 

Sminkekroken er malt svart og sminke bordet er mørkt, da tanken er at dette skal være en kontrast til resten av rommet som er hvitt. De sorte hyllene over speilet skal fylles opp av enten sminkeprodukter eller interiør, det skal komme lister langs gulv og tak, og det skal i tillegg inn litt mer gulldetaljer for å fullføre stilen.

Dette bildet fra posterstore er en av mine absolutt favoritter og jeg føler en dragning inn til stemningen og roen i bildet.

Legger ved bildet av plakaten jeg har valgt med direkte link under.

Trykk HER for å komme direkte til posteren.

 

Har tidligere skrevet om bildene jeg hang opp på kjøkkenet og legger derfor med en link til innlegget HER. På kjøkkenet gikk jeg for bruntoner og synes det virkelig passet inn i resten av interiøret i rommet.

Rammene jeg valgte til soverommet er av gull og sidene på rammen er stilig børstet, for å gi en hevet gull effekt og glans. Rammene har tykkelse 8 mm og glasset er av pleksiglass.

Trykk HER for å komme direkte til gullrammen

 

Her kan du se baksiden av rammen. Lett å håndtere og enkelt å henge opp.

 

Jeg er veldig fornøyd med både produktene, prisene og kundebehandlingen i posterstore. Nå kan du, med min personlige rabattkode, få 35% avslag på prisen. Så jeg kan virkelig anbefale dere alle til å gå inn på nettbutikken å se hva dere finner.

 

Trykk HER for å komme direkte inn til posterstore.no.

 

-Mette

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg