Ønsker smertene velkommen..

I natt har jeg sovet svært tungt og selv med åpne vinduer har jeg vært veldig varm. Vanligvis går jeg på wc (normalt for gravide) flere ganger om natten, men i natt sov jeg altså igjennom uten å våkne. Tror jeg trengte det og vil tro kroppen har samlet opp masse energi.

Våknet, gikk på wc og oppdaget litt blod, som mest sannsynlig er slimproppen. Har aldri oppdaget den i tidligere svangerskap og trodde det var mer slim enn blod, men i mitt tilfelle var det altså mer blod enn slim.

Gikk inn i sengen igjen og la meg ned ved siden av en sovende ektemann. Vurderte litt om jeg skulle ringe føden og spørre eller bare gå utifra at det var slimproppen. Bestemte meg for å avvente og ble liggende å lese en lang tekst på mobilen (en slags engelsk novelle) som dukket opp.

Så kom det mensen smerte i nedre del av magen som bygget seg opp som en rie. Etter ca 10 minutter kom neste og jeg ble liggende og vente på en ny, som til min store glede kom etter noen minutter. Etter det har jeg lagt her og kjent etter, redd for at det skulle stoppe. Men siden det ikke har stoppet tror jeg at det er i gang og at babyen blir født i kveld.

Det er ikke så sterkt enda og muligheten for at det stopper er selvfølgelig der. Men ønsker alikevel å oppdatere dere, da jeg tror at dette er ekte rier og at jeg nå er i gang. Yeeeaaaayyy…. (jubel rop).

Da Hüseyin våknet oppdaterte jeg han og beroliget han med at dette vil ta tid og at han har god tid til det vi har planer om i dag. Så nå er han utenfor nabohuset og maler noen stoler (som han ville utsette på grunn av mulig fødsel), mens jeg planlegger hva jeg må gjøre før fødselen. Har også oppdatert min datter, men avventer litt med sønnen min da jeg må være helt sikker før jeg forteller det til han.

Planen min så langt er å stå opp, pakke fødebaggen, spise frokost, kjøre Hüseyin til butikken så han får handlet mat og litt fiskeutstyr han mangler (jeg venter i bilen), vaske klær, rydde litt, sette sammen bilsetet til babyen, gå mye og sitte minst mulig, prøve å spise middag og så ta resten som det kommer.

Jeg ligger her som et stort smil og er super happy hver gang jeg får smerter, haha. Dette blir bra og jeg er RÅ klar for jobben som venter. Snart vil vi ha vårt etterlengtede barn i armene og kjenne på den fantastiske kjærligheten som fyller absolutt hele kroppen.

Smertene er forresten blitt litt sterkere og kommer med gjevne mellomrom, så dette er nok ekte rier ja. Så da avslutter jeg innlegget og setter igang med dagens oppgaver før det blir for vanskelig.

 

 

-Mette

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

 

20 kommentarer

Siste innlegg