Oppdatering..

De siste dagene har vært veldig varierende og jeg har fått kjent på både det ene og det andre. Men én ting er iallefall sikkert og det er at å prioritere meg selv og de rundt meg, har vært det eneste rette.

For en stund siden spurte jeg dere om hva dere syntes om å bli overrasket over om Hüseyin fikk komme til Norge eller ikke og om hvilken dag han eventuelt kommer. Men til min overraskelse så var det nesten ingen som ønsket den type overraskelse. Derfor har jeg nå bestemt meg om å heller informere dere om hvert eneste skritt på veien.

Vi får svar på besøksvisum søknaden allerede denne uken og går litt på nåler akkurat nå. Det er nemlig ekstremt viktig for oss begge to å få akkurat denne søknaden godkjent på grunn av graviditeten, ultralyd og selvfølgelig å kunne feire både jul og nyttår sammen.

Blir den godkjent kommer han nemlig kun et par dager før jeg skal på ultralyd den 11 november (om 2 uker) .

Vi er jo litt redd for at datoen vi har skrevet at han skal komme til Norge er alt for nær datoen vi leverte inn søknaden, men håper det går greit selv om.

Det hadde vært helt fantastisk å ha Hüseyin med på ultralyden siden det er mye vi kommer til å få vite. Først og fremst skal vi ta ultralyd for å se at barnet ser friskt ut, få vite kjønnet og vi skal få svar på risikovurderingen jeg var inne og tok sist.

Hüseyin ringte inn i går for å høre hvordan det går med søknaden og da var den visst ikke begynt å bli behandlet enda, så vi må nok gi den noen dager til før vi ringer inn igjen.

Jeg er forresten hos Amalie (min datter) og har vært her siden i går. Vi har kost oss med filmkveld og masse god mat, og jeg har fått masse kvalitetsstid med tvillingene.

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

22 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg