Oppdatering..

De siste dagene har vært veldig varierende og jeg har fått kjent på både det ene og det andre. Men én ting er iallefall sikkert og det er at å prioritere meg selv og de rundt meg, har vært det eneste rette.

For en stund siden spurte jeg dere om hva dere syntes om å bli overrasket over om Hüseyin fikk komme til Norge eller ikke og om hvilken dag han eventuelt kommer. Men til min overraskelse så var det nesten ingen som ønsket den type overraskelse. Derfor har jeg nå bestemt meg om å heller informere dere om hvert eneste skritt på veien.

Vi får svar på besøksvisum søknaden allerede denne uken og går litt på nåler akkurat nå. Det er nemlig ekstremt viktig for oss begge to å få akkurat denne søknaden godkjent på grunn av graviditeten, ultralyd og selvfølgelig å kunne feire både jul og nyttår sammen.

Blir den godkjent kommer han nemlig kun et par dager før jeg skal på ultralyd den 11 november (om 2 uker) .

Vi er jo litt redd for at datoen vi har skrevet at han skal komme til Norge er alt for nær datoen vi leverte inn søknaden, men håper det går greit selv om.

Det hadde vært helt fantastisk å ha Hüseyin med på ultralyden siden det er mye vi kommer til å få vite. Først og fremst skal vi ta ultralyd for å se at barnet ser friskt ut, få vite kjønnet og vi skal få svar på risikovurderingen jeg var inne og tok sist.

Hüseyin ringte inn i går for å høre hvordan det går med søknaden og da var den visst ikke begynt å bli behandlet enda, så vi må nok gi den noen dager til før vi ringer inn igjen.

Jeg er forresten hos Amalie (min datter) og har vært her siden i går. Vi har kost oss med filmkveld og masse god mat, og jeg har fått masse kvalitetsstid med tvillingene.

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

22 kommentarer
  1. Ordinær ultralyd er rundt uke 18. Kjønn kan ikke ses før da – eller noen ganger klarer de se det før, men da er det svært usikkert. Syns tiden hadde gått veeldig fort nå, kunne ikke skjønne at du skulle være kommet til uke 18 allerede ..😅 lykke til – håper alt går bra m ultralyd og besøk av mann<3

  2. Håper dere får svar denne uken, men av erfaring kan det ta lenger tid enn 2 uker. Om ambassaden er usikre, sender de det videre til udi, og da kan det ta ca en mnd. Vi ventet i 1 mnd og 10 dager første gangen vi søkte, da ambassaden sendte søknaden videre til udi. Andre gangen tok det 10 dager bare 🙂 men krysser fingrene for at dere får svar denne uken! 🤞🏻

   1. Vet du om de henger seg opp i datoen vi har skrevet opp i søknaden? Datoen for at Hüseyin opprinnelig var tenkt å reise til Norge. Kan vi få avslag på grunn av at datoen er passert, eller kan de bare gi oss en ny dato?

    1. Nei, det går fint. Om for eksempel dere har søkt om 40 dager fra 1.11.2019, og får svar på godkjent søknad 5.11.2019. Så får dere beskjed om å kjøpe nye flybilletter, ta med de til amabassaden (eller sende i posten, men ta de med direkte går fortere), så får dere nytt visum på de nye flybillettene. Dere mister heller ikke dager, så om dere da kjøper nye flybilletter til 10.11.2019, så får dere da 40 dager på visumet, fra 10.11.2019 🙂 om du forsto forklaringen min 😅 man mister altså ikke dager om dere får svar etter avreisedato, og det er heller ikke noe de henger seg opp i 🙂 vi fikk svar etter avreise dato, og det var sånn vi fikk beskjed om å gjøre, for å ordne visum etter de nye flybillettene 🙂

    2. De setter forresten opp visumet på 5-10 dager mer enn det dere søkte om, så dere har noen dager å gå på når det gjelder avreise. Men han får fortsatt bare være i Norge i det antall dager dere søkte om. Så om dere søkte om 40 dager, kommer de til å sette opp 45-50 dager i visumet, men også skrive i brevet at han bare får være i landet i 40 dager. Det er i tilfelle han f.eks ikke kan reise den dagen dere søkte om opprinnelig osv 🙂

  3. Åh så spännande! Håller tummarna för att allt går bra och att han får komma till dej! Kram 💞

  4. Dont worry. De kan ikke gi avslag på grunn av dato dere satte opp i søknaden. I værste fall blir det evt noen færre dager om dere har søkt på ex antall dager. Men som oftest oppgir de antall dager og de kan dere bruke når som helst mens visumet er gyldig

  5. Ta ikke sorgene på forskudd, da slipper du å ta de to ganger. Poenget er at det vi aller aller meste vi frykter her i livet hender ikke. Den største frykten er som oftest frykten selv.

   Så dette går bra, før eller siden, så klart helst før. Heier på dere to 😉

  6. Hvilke uke er du i på neste ul om 2 uker? 🙂
   Eg ligger noen uker før deg.. 🙂 men formen er fremdeles like elendig som den har vært fra uke 6.. Helt pyton… Tiltross for store doser med kvalmestillende så vil det ingen ende ta med oppkast.. 🙁 (og det er KK som har skrevet ut kvalmestillende så det er helt trygt for lillemor i magen)

   1. Er i uke 10 nå og skal på ordinær ultralyd om 2 uker (da er jeg i uke 12). Blir helt vanlig ultralyd, bortsett fra at vi også får svar på risikovurderingen. Jeg føler meg fysisk mye bedre alt og fungerer veldig bra i hverdagen nå. Forferdelig at du skal være så dårlig. Jeg hadde kun en smakebit og kan ikke forestille meg hvordan det er å ha det sånn over så mange uker. Håpe det gir seg snart for deg ❤️ og blir bedre.

    1. Eg hadde det sånn i de 2 forrige svangerskapene også så det er nye som tyder på at eg får meg flere innleggelser videre med dårlig form.. Heldigvis er dette absolutt sistemann.. Men eg var på ul i både uke 12 og 13 men de kunne ikke si kjønnet.. Uke 17 derimot fikk vi sett kjønn.. Men du får vite kjønn om 2 uker?

     1. Måtte Google litt siden jeg aldri har vært på ekstra ultralyder tidligere. Obligatorisk ultralyd er vel mellom 18 – 20, så da er vel dette også en tidlig ultralyd. Jeg vil være i uke 12 og håpte de kunne se kjønnet. Men da er det nok kun på grunn av risikovurderingen.

      1. Jeg var på ul i uke 12 men så ikke kjønn. Men pga alder og ting de fant som avvik var prognosene så dårlige at jeg tok morkakeprøve. Babyen var heldigvis frisk, og i papirene fra prøven stod kjønnet, selv om jeg ikke hadde bedt om det. Så de kan alltids finne det ut men tror ikke de går inn for å lete etter det om det bare er ul. Men lykke til!

       1. Får Hüseyin komme til Norge, så er han her ved neste ultralyd også 🙂 Håper det blir den siste ultralyden iallefall, da jeg ikke er så glad for all denne ekstra strålingen. Hvordan var det å ta morkakeprøve? Jeg er litt bekymret for den, både med tanke på risiko for spontanabort og for smerter.

        1. Selve inngrepet var enkelt og fort gjort. En lokalbedøvelse og hadde ikke smerter i etterkant heller Men jeg begynte å gråte fordet,det var så mye følelser rundt det. Det er jo en liten sjans for at det kan gå dårlig i etterkant men den risikoen måtte jeg ta i forhold til prognosene mine og hvordan min livssituasjon er i utgangspunktet. Jeg gjorde dette på riksen da de “beste” i faget jobber der. Men hvis du ikke hadde noen avvik nå vil nok prognosene dine være fine neste gang vil jeg tro,krysser fingrene for deg!

  7. Hvis han får komme, men for se T i forhold til timen kan dere jo bastillr timer privat tror jeg

  8. Høres koselig ut, krysser alle fingre! 🤞🤞🤞🤞💚💚💚💚🤞🤞🤞🤞💚💚💚💚
   Ta vare!

   😘

Siste innlegg