Planen er avlyst!

Da min sønn og jeg planlagte høstferien vår, så tenkte vi faktisk ikke over at det er kaldt ute. Det var helt ærlig ikke i tankene mine at det var kaldt på nattestid, før jeg måtte skrape bilen min hver morgen nå i helgen.

Det siste året har jeg jo vært i Tyrkia nesten hver eneste måned og der er årstidene veldig forskjellig fra hvordan vi har det her i Norge. Så jeg må nok bare innse at med å oppholde meg så mye i Tyrkia hvor sommer temperaturen varer fra ca mars til November, så har jeg klart å bli så miljøskadet at jeg glemmer at Norge faktisk har vinter temperaturer på denne tiden.

Derfor klarte vi å planlegge at min sønn og jeg skulle på bilferie og sove i bilen på madrass, slik vi har gjort flere ganger om sommeren. Men nå, nå som det har gått opp for oss at det vil bli grusomt kaldt, har vi altså bestemt oss for å droppe den ferien.

Istedenfor skal vi dra på dagsturer, ha filmkvelder, gå ut å spise mat og bare kose oss sammen, han og meg, nå i høstferien. Noe vi begge tror vil bli like koselig, selv om vi i utgangspunktet bare blir hjemme.

I morgen skal vi hente Amalie og tvillingene, før vi drar på IKEA, av alle steder, for å spise middag sammen der. Min sønn elsker IKEA fordi han liker å være sosial på lekerommet, spise kjøttboller og bestille seg en is på vei ut. Så med tanke på at de nå har et veldig godt tilbud på middag i restauranten, så var det helt perfekt å ta oss en liten familie dagstur på IKEA.

Resten av uken er ikke planlagt, men det tar vi som det kommer. Fokuset er iallefall på å være sammen og ikke på hvor flott eller hvor lite flott det er i andres øyne. Har sjelden brydd meg om hva andre mener og gjør alltid det jeg ønsker og tror er best både for barna mine og meg selv.

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg