Rabattkode Ellos. Bygge ett rede!

Reklame | i samarbeid med Ellos

Nå som jeg er sykemeldt og gravid merker jeg at jeg begynner å klø i fingrene etter å få gjort ferdig rommene i toppetasjen. Har vel kanskje noe med det kjente “bygge rede” fenomenet som er vanlig for de som venter barn. Det at alt må være på stell og at alt må være kjøpt inn allerede flere uker før fødselen.

I mitt tilfelle går et tregt. Jeg har så lyst og har så mange ideer, men siden jeg har lite energi går det ikke så fort. Skulle ønske Hüseyin var her for å hjelpe meg. At han som kommende pappa kunne satt sammen babysengen, satt sammen kommoden jeg har kjøpt og hengt opp bildene på veggene.

Ja, det hadde vært så utrolig godt å ha han her, ikke bare for det praktiske, men og for støtte, oppmuntring og omsorg. Jeg trenger han og han trenger meg, men verden er ikke helt enig i at vi skal få være med hverandre akkurat nå. Så da får vi bare vente til han har muligheten til å komme til Norge med besøksvisumet sitt.

Tenkte å vise dere litt tekstiler fra Ellos sin nettbutikk i dag. Jeg har nemlig en rabattkode som er perfekt å bruke nå I disse tider.

Trykk HER for kjøkkenhåndkle, trykk HER for gardinene og trykk HER for sengeteppet.

 

RABATTKODE
Du får 33% rabatt på dyreste vare med ordinært pris (inkludert eksterne merkevarer)  i tillegg får du 5% ekstra rabatt på alle nedsatta priser.
Gyldig tom 31/3.
Koden er:  415414
Trykk HER for servietter, trykk HER for gardinene og trykk HER for sengeteppet.

 

Det som er så fantastisk med Ellos er at du kan bestille på nett og få det levert på posten eller på døren. Noe som er helt perfekt i disse tider.

Jeg har brukt Ellos i mange år og har kun gode erfaringer. Utvalget er bra, de får ofte inn nyheter, masse nydelige farger, kvaliteten er bra og prisene er gode. Så jeg kan virkelig anbefale deg å se om du finner noe du liker.

 

Trykk HER for gardinene, trykk HER for badekåpe og HER for sengeteppet.

 

Det å ha en hobby, en interesse har vel aldri vært viktigere enn akkurat nå! For vi trenger å gjøre noe som gir oss energi, noe som gjør oss glad og ikke minst noe vi kan gjøre hjemme. For meg er dette planlegging av hvordan rommene skal se ut og da er Ellos min reddende engel. Jeg får så mange ideer og inspirasjon av å trykke meg igjennom nettsiden, samtidig som jeg litt og litt får kjøpt inn det jeg ønsker.

Håper jeg vil klare å bygge redet mitt ferdig før babyen blir født. Det hadde iallfall gjort tiden etter fødsel mye mer behagelig om alt var gjort klart. Skal se om jeg kan sette av en dag til å få gjort ting i mitt tempo og bli ferdig med det som babyen skal bruke. Det hadde nok nemlig gitt meg mye mer ro, om alt stod klart.

Gleder meg til å vise hvordan resultatet blir.

 

-Mette

 

Trykk HER for å komme direkte til Ellos sin nettside.

 

@ellosofficial #ellosfeatured #elloshome

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

 

2 kommentarer
  1. Vil du være med på en felles dugnad i 2020 når dette er over? Reis på ferie i Norge – Gå på konserter og arrangementer i Norge – Kjøp norske varer.
   Ikke handle på nettbutikker der milliarder går i lomma til utenlandske eiere. Spar pengene og kjøp hos lokale butikker. Når de åpner igjen. Når dette er over trenger de deg og meg og alle mer enn noen gang.

   1. Har alt avtalt med Hüseyin at vi skal på ferie i Norge og legge igjen mesteparten av pengene mine i mitt eget land. Så det er jeg med på ja ❤️. Skal også til Tyrkia og vi bidra der i tillegg når alt er over. Nettbutikker er jeg veldig glad i og vil være trofast mot de jeg liker. Men vil selvfølgelig også handle i norske butikker.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg