Rabattkode Ellos + påske

Reklame | i samarbeid med Ellos

Jeg er et typisk vår og sommer menneske og elsker følelsen av at landet vårt våkner til livet igjen. Det at blomster bryter seg igjennom bakken og strekker seg mot himmelen, at gresset blir grønnere, at trærne får nye blader og at solen varmer gir meg alltid følelsen av ny energi og ny glede. Så det at vi nylig har skrudd klokken til sommertid gir meg en enorm lettelse og glede i kroppen.

Påsken er nå rett rundt hjørnet og siden vi skal være hjemme, ønsker jeg å gjøre det ekstra koselig i år. Så en tur innom Ellos sin nettbutikk måtte til for å se etter litt påskestemning. Når jeg pynter til påske bruker jeg flere farger enn gult. Gult alene blir litt for “kjedelig” for meg, mens flere farger får frem vår følelsen og gir meg mer glede. Fargene jeg bruker er gul, rosa, blå og grønn.

Trykk HER for å komme til gule servietter, trykk HER for å komme til rosa pute, trykk HER for å komme til rosa duk, trykk HER for å komme til gule bordbrikker og trykk HER for å komme til grønn pute.

 

Med farger som harmonerer, en vase med greiner fra ett tre hvor grønne blader eller pusekatter springer ut og litt påskepynt innimellom, så har du en fantastisk stemning til påsken.

 


RABATTKODE

Du får 33% rabatt på dyreste vare med ordinært pris (inkludert eksterne merkevarer) i tillegg får du 5% ekstra rabatt på alle nedsatte priser.

Gyldig tom 31/3.

Koden er: 415414

 


 

Har forresten fått sengehimmelen i hus og elsker den lysegrønne farger til resten av fargene i rommet. Hadde egentlig planer om å vise dere hvordan den blir over barnesengen, men siden jeg ikke er ferdig med å sette alt opp, avventer jeg med å vise bilder. Er iallefall utrolig fornøyd med den og gleder meg til alt er ferdig.

Her er den jeg bestilte. Fantastisk nydelig farge og du kan trykke HER for å komme til sengehimmelen.

 

Sengehimmelen finnes i mange flotte farger og kan derfor enkelt passe inn til den stilen du har på ditt soverom eller til barnas soverom. Her blir det jo over babysenger for å skape en lun og trygg følelse for babyen min når den blir født. Men den er helt fantastisk nydelig over både større barn sin seng, ungdommer og for voksne.

Flere farger:

Trykk HER for å komme til sengehimmelen.

 

Trykk HER for å komme til sengehimmelen.

 

Jeg klarte jo ikke å la være å sette sammen ett par bilder til da jeg allikevel var inne på Ellos sine nettsider. Det er jo så mye fint og jeg elsker å sette de forskjellige bildene sammen for å lage en stemningen og en stil jeg liker.

Fargen blå er helt nydelig sammen med beige og hvit. Det gir et behagelig og rolig inntrykk som er veldig godt å ha på et soverom. I tillegg passer det både for kvinner og for menn, som kan være bra om en har en mann som ikke ønsker det for damete.

Trykk HER for å gardinene, trykk HER for morgenkåpe og trykk HER for å komme til sengeteppe.

 

Bor du alene som kvinne eller har en mann som ikke bryr seg så mye om farger, er jo rosa utrolig delikat og feminint. Rosa kan egentlig settes sammen med utrolig mange forskjellige farger og kan brukes som hovedfarge eller som en liten oppkvikker til en annen hovedfarge. Her har jeg valgt å sette den sammen som en hovedfarge og brukt brun, natur, hvit og forskjellige toner av rosa i samme rom. Må innrømme at det ikke helt er meg, men jeg synes allikevel at det ble en spennende sammensetning.

Trykk HER for å komme til gardinene, trykk HER for å komme til puten og trykk HER for å komme til sengesett et.

 

Håpe jeg klarte å gi dere litt inspirasjon og eventuelt litt tips på hvordan dere ønsker å ha det hjemme. Linker til produktene finner du under hvert bilde og om du ser etter noe spesifikt har Ellos en søkeluke øverst på nettsiden.

Ellos har forøvrig et stort utvalg av produkter og jeg kan tipse om kategorien «tekstil» om du ønsker å oppgradere eller forandre uten å måtte bytte møbler. Selv kjøper jeg nemlig møbler i nøytrale farger og forandrer heller på puter, sengetøy, gardiner, tepper osv.

 

Trykk HER for å komme direkte til Ellos.

 

@ellosofficial #ellosfeatured #elloshome

 

-Mette

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg