Rabattkode. Eventyrlige barnebilder

Reklame | Inzpero.no

Jeg holder på å ordne andre etasje og gjøre det klart til babyen som kommer i mai og til at både Hüseyin, min sønn og jeg skal “flytte” opp i andre etasje og gi første etasje til min datter og tvillingene. Men siden Hüseyin mest sannsynlig ikke kommer seg til Norge ligger all jobben på meg og meg alene.

Jeg har planene klare, men det går tregt og har derfor ikke fått ordnet barne”rommet” klart enda. Planen var nemlig å ha ferdig både vegger og babysengen med sengehimmelen over før jeg til slutt skulle henge opp barnebildene jeg bestilte. Men siden jeg fremdeles er usikker på plasseringen og siden veggene ikke er klare, blir bildene stående litt på vent til alt er klart.

Jeg bestilte barnebildene på Inzpero.no sin nettside og jeg valgte meg ut tre bilder med hjelp fra dere. Bloggposten hvor jeg spør om hjelp finner dere HER. Så tusen takk for hjelpen jeg fikk i å velge, da det var ett vanskelig valg med så mye flott å velge mellom.

Bildene kom i posten og jeg har nylig pakket de ut og forelsket meg helt i de alle tre. De er om mulig enda mer nydelige i virkeligheten enn de var på nettsiden, så jeg er utrolig fornøyd. Elsker fargene, motivene og det at en kan leve seg litt inn i hvert bilde. Det er nesten som hvert bilde er en lite eventyr i seg selv og jeg gleder meg noe enormt til å få de opp på veggen når alt er ferdig.

 

Inzpero.no er forresten en nettbutikk som selger fantastiske trykk og reproduksjoner fra etablerte og uetablerte skandinaviske kunstnere. I tillegg har de rammer som passer bildet du velger og du får rammene i både eik, hvit og svart.

Selv har jeg valgt hvite rammer da jeg ønsket de litt nøytrale til den hvite veggen.

Dette bildet under er helt klart min aller største favoritt og jeg bestilte det i størrelsen 40×50.

Trykk HER for å komme til bildet.

 

Vi vet jo ikke om det er jente eller en gutt som bor inni magen min. Men jeg har en følelse på jente og synes dette bildet under her var nydelig og litt feminint. Bestilte det i størrelsen 30×40.

Trykk HER for å komme til bildet. 

 

Det tredje bildet er ikke så likt som de to andre, men passer alikevel sammen siden fargen går til det grønne jeg skal ha på rommet. Har nemlig lysegrønn/turkis sammen med rosa og elsker den sammensetning. Dette bildet gir en følelse av å bli dradd inn i et eventyr og jeg elsker stemningen.

 

Trykk HER for å komme til bildet.

 

Inntil videre må bildene stå på vent frem til rommet er klart til å få bildene opp på veggen. Men jeg skal jeg vise dere det ferdige resultatet når alt er satt på plass.

 

Har forresten en rabattkode som gir deg 30% avslag på kunsten (ikke rammene) om du bruker rabattkoden «METTEASK»

 

Ønsker du å se mer kunst kan du gå inn på Inzpero.no sin nettside med å trykke på direktelinker HER. Der finner du ikke bare kunst til barnerommet men til hele huset og til en helt fantastisk pris. Spesielt om du bruker min rabattkode.

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

1 kommentar
    1. Så skjønne bilder,de er jo et lite eventyr i seg selv. Det skaper en koselig atmosfære på barnerommet.

Siste innlegg