Rabattkode. Gjør det koselig hjemme

Reklame | I samarbeid med Ellos

Vil tro at mesteparten av oss sitter hjemme med tv, filmer, brettspill og med nettshopping i disse tider. Selv har vi fokus på familietid på dagen og filmkvelder og litt nettshopping på kveldene. Dagene går ofte inn i hverandre og det er litt lite forandring, så det er godt å kunne drømme seg litt vekk.

Mine drømmer går ofte på hvordan jeg vil pusse opp og pynte huset. Spesielt fokus har jeg nok på soverommene og på badet oppe, da det er her jeg har fått gjort minst. Har fått kjøpt inn en del og prøver å få alt på plass, men det tar tid med min store gravidmage og med kroppen tappet for energi.

Det er uansett utrolig koselig å fokusere på interiøret og tekstiler, og dermed fylle dagene med både innhold og inspirasjon. Hobby er viktig å ha og når en kan flette sammen hobby med hverdagskos og faktisk finne både roen og gleden, så bør en tillate seg selv den luksusen innimellom.

Har vært inne på Ellos sine nettsider og søkt på tekstiler. Funnet masse som jeg synes ga en herlig stemning og som jeg vil dele med dere.

 

Trykk HER for gardinene, trykk HER for sengetøyet og trykk HER for puten.

 

Jeg liker egentlig flere stiler og får av og til lyst å bytte ut stilene på rommene jeg alt har gjort ferdig. Derfor pleier jeg å ha fokus på tekstiler med farger, da det er enkelt å bytte til noe nytt uten at en trenger å bytte ut møbler

Det som er så greit med Ellos er at du kan bestille på nett og få det kjørt hjem på døren, sånn at du slipper å hente varene på butikken eller posten.

 

Trykk HER for å komme til gardinene, trykk HER for å komme til løperen(duken) og trykk HER for å komme til sengeteppet.

 

 

RABATTKODE
Du får 33% rabatt på dyreste vare med ordinært pris (inkludert eksterne merkevarer)  i tillegg får du 5% ekstra rabatt på alle nedsatta priser.
Gyldig tom 31/3.
Koden er:  415414

 

Trykk HER for å komme til gardinene, trykk HER for komme til kjøkkenhåndklet og trykk HER for å komme til sengetøyet.

 

Husk å nyt, smil, lev og drøm deg bort til mer roligere tider. Legg deg i nyvasket sengetøy, pynt sofaen med nydelige puter, synk ned i en god stol og les en bok eller lag de deiligste retter på kjøkkenet. Livet er her og nå… Nyt det!

 

 

Trykk HER for komme direkte inn til Ellos sine nettsider.

 

@ellosofficial #ellosfeatured #elloshome

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg