Rabattkode på klær og interiør – ELLOS

Reklame | Ellos

Siden jeg har et pågående annonsesamarbeid med Ellos, vil jeg minne dere på rabattkoden jeg har med 30% avslag.

Dette er en nettbutikk jeg VIRKELIG kan anbefale til absolutt alle, ettersom jeg selv har vært en fast kunde i mange år, og bestiller alltid klær til både meg selv og barna mine her hvert enste år. For meg er det nemlig mye viktigere å finne flotte, behagelige klær som en ikke trenger å være livredd for å bruke, fordi det har kostet masse penger, enn det er å ha klær en omtrent ikke tørr å ta på engang.

Noen ganger er det nemlig rett og slett bedre med flere plagg som ser ut som en “million dollar”, enn det er med et par enkle plagg som har koster en “million doller”, om du er med?.

I mitt klesskap finner du mange klær fra Ellos og alle plaggene har holdt både på fargene og formen selv etter mange vask.

 

Trykk Her for denne toppen.

 

Trykk HER for denne buksen, eller for å “shop the look”

 

Trykk HER for busken, eller for “shop the look”

 

Trykk HER for buksen, eller for å “shop the look”

 

For å benytte deg av min rabattkode og få 30% avslag på din dyreste vare i handlekurven, må du skrive inn min rabattkode som er: 405408

Rabattkoden gjelder på dyreste vare på ordinær pris, inkludert eksterne merker (ikke møbler) og varer frem til 9 september. 

 

Ellos har nå fått inn masse nyheter, så jeg anbefaler deg til å gå inn å se om du finner noe du liker enten til deg selv, eller til noen i familien. En finner nemlig klær til alle aldre, alle fasonger, alle størrelser og til både kvinner og menn i denne nettbutikken. Så det er stor sannsynlighet for at hele familien din finner noe de liker i samme butikk og du kan dermed kjøpe klær til alle sammen, i samme forsendelse.

Du kan også bruke rabattkoden på interiør.

 

Denne drakten er i størrelse 42 – 56

Trykk HER for buksen eller for å “shop the look”

 

Det som er så bra med slike bukser og gensere som er i samme mønster, er at du har utallige muligheter på stylingen. Du kan bruke de sammen, slik som her og freshe det opp med ett kult bredt belte og du har med ett en nydelig drakt. Men du kan også ha på hver del, hver for seg og dermed skape en helt annen look. For både buksen og toppen ville vært nydelig til ensfargede klær i en av de mange fargene du finner i dette mønsteret.

 

Husk å bestille innen 9 september og bruk rabattkoden min 405408 for å få 30% avslag på dyreste vare.

 

Trykk HER for å komme til Ellos.

0 kommentarer

Siste innlegg