Rabattkode til deg og nyheter på mitt kjøkkenet.

Reklame | Posterstore.no

Jeg har vært så heldig å få muligheten til å gi leserene mine en rabattkode med 30% avslag og samtidig pynte opp kjøkkenet mitt med disse fire nydelighetene fra Poster Store. Jeg har virkelig fallt pladask for disse plakatene og synes de passer helt perfekt inn på mitt kjøkken.

Jeg elsker nemlig jordtoner og har det som en rød tråd gjennom hele første etasje. Tømmerveggen min i stuen er mørkebrun og det samme er puffen som står ved siden av sofaen. Videre er gardine og sofaen beige, og jeg har valgt å ha behandlet eikeplater på kjøkkenbenken. Har altså åpen kjøkkenløsning hvor selve kjøkkenet vinkler seg inn i en «L» og da føler jeg at stue, spisestue og kjøkken må stå i stil til hverandre. Derfor er det perfekt med disse plakatene som har brune toner i seg og har kaffe og kaker på bildene.

Tidligere hadde jeg noen hvite hyller hvor jeg plasserte diverse pynt og matbøker oppå, men synes bildene ga et mye mer ryddig og varmere inntrykk.

Dette er første gang jeg har bestilt noe fra poster store, men langt ifra siste. Produktene er nydelige og med god kvalitet. Utvalget er stort og ikke minst så er plakatene utrolig nydelige og rammene helt fantastisk og enkel i bruk. Jeg opplevde også kundebehandlingen som veldig høflig og profesjonell, så dette er virkelig en butikk jeg kan anbefale videre.

Trykk HER for å komme direkte til produktet.

 

Trykk HER for å komme direkte til produktet.

 

Trykk HER for å komme direkte til produktet.

 

Trykk HER for å komme til produktet.

 

RABATTKODE

Få hele 30% avslag på plakater (Ikke selection plakater) ved bruk av min kode

Koden er: Metteask30

 

Rammene jeg valgte er hvite, lette, flotte og veldig enkle. For å åpne og lukke skyver du bare låsene til siden og opphenget gjør at bilde henger stabilt på veggen.

Trykk HER for å komme til produktet.
Her ser du baksiden på rammen.

 

Jeg anbefaler virkelig en tur innom nettbutikken for å se igjennom det store utvalget de har på bilder.

 

Trykk HER for å komme direkte inn til nettsiden

@posterstore og #posterstore

 

-Mette

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

 

2 kommentarer
      1. Oppskriften på tomatsuppe kommer. Alt av bilder er klart til innlegget, jeg må bare få skrevet det ned. I går droppet vi middag fra budsjettet da vi fikk besøk. Men blir Taco I dag, som er en del av budsjettet. Så det kommer 🙂 suppen kommer I dag.

Siste innlegg