Sannheten…

Dette er et vanskelig innlegg å skrive, uten at jeg helt vet hvorfor det er så vanskelig! Men det er et følsomt tema og så ekte og ærlig som det kan bli her på bloggen min.

Ofte blir det jeg sier fastlåst av noen lesere, slik at om jeg forandrer meningen min senere så har jeg bare løget i deres øyne. Men livet er jo ikke slik! For i løpet av livet så forandrer vi både synspunkter, meninger og standpunkter. Noe holder vi fast på, uansett hva som skjer og noe kan altså forandre seg.

Dere har merket en markant forandring i mine sosiale medier de siste ukene og jeg har fått gjentatte spørsmål om jeg er lei av å blogge. Jeg er ikke lei av å blogge, men jeg har vært lei av livet og situasjonen.

Gikk på en smell som omfattet flere ting i livet mitt. Det smellet var stort og noe jeg ikke har forklart godt nok for dere. Både økonomien, det fysiske og psykiske fikk seg en stor knekk på samme tid. Jeg havnet langt bakpå økonomisk på grunn av store utgifter på bil, ble fysisk dårlig på grunn av graviditet og ble psykisk dårlig både på grunn av graviditet, at Amalie med tvillingene flyttet ut, at jeg ikke fikk treffe mannen min like ofte, at savnet etter han ble høyere enn forventet, at jeg ikke klarte å gjøre god nok jobb på bloggen og at jeg følte jeg skuffet absolutt alle rundt meg.

Jeg er flink på å jobbe meg raskt ut av slike smell og tok først ett godt tak i økonomien, slik at jeg nå er på god vei opp. Utgiftene måtte ned og inntektene måtte opp! Så det var enkelt. Det fysiske ordnet seg selv og jeg ble mindre kvalm, sluttet med oppkast og var plutselig i stand til å gjøre noe annet enn å ligge på sofaen. Men det psykiske var vanskelig å ordne..

Så jeg har i noen uker vært langt nede, slitt med å finne gleden, ikke hatt noe gnist og følt at alt er mørkt og dystert. Slik kan det jo ikke være og jeg må ta tak i det og lage meg en bedre hverdag og fremtid.

Har derfor sett på hva som påvirker meg, hva jeg trives med og hva jeg trives mindre med. Ting må forandres og det må forandres NÅ.

Jeg vil ikke slutte å blogge, fordi det vet jeg er noe jeg trives med. Men jeg må finne tilbake til den tiden det var lettere, mindre forventninger og mindre stressfaktorer å forholde seg til. Jeg vil ikke bry meg noe mer om tall, om plassering eller å ha så stort fokus på å tjene penger. Nei, jeg vil gå tilbake til å blogge for gøy og kun for meg selv.

Derfor har jeg trukket meg fra kurset. Jeg har absolutt ingen dårlige erfaringer eller noe negativt å si, men det er bare ikke noe som passer for meg. Jeg må styre dette selv, stå fritt til å slutte når jeg ønsker, ikke ha andre enn mine egne forventninger og ingen andre å forholde meg til. For på slike ting, står jeg best alene.

Jeg vil fortsette å oppdatere dere både her og på de andre kanalene mine, men da skal det gjøres når jeg føler for det og ikke fordi jeg føler jeg “må”. Jeg vil dale nedover på blogglisten og miste en del følgere, men det gjør ingenting ❤️. For det viktigste er at jeg finner tilbake til gleden, til meg selv og til hvordan jeg ønsker å ha det.

Nå skal jeg altså jobbe med den siste biten av det smellet (det psykiske) og jeg starter i dag.

Kan ikke love bedre bilder eller bedre innlegg nå, da jeg ikke ønsker å ha noe forventningspress på meg selv. Ting er vanskelig akkurat her og nå og jeg sliter med å ta bilder, så jeg kan ikke jobbe med den biten enda. Men etterhvert som jeg finner meg selv, vil brikkene altså falle på plass og ting vil bli bedre.

Derfor håper jeg at iallefall noen av dere ønsker å følge meg videre.

 

-Klem fra Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

27 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg