Se vårt Halloween bord + stue

I dag har jeg tatt en rolig dag her hjemme og bare fokusert på avslapping og på å få gjort litt små ting her i huset.

Er faktisk EKSTREMT befriende å ikke hele tiden tenke på blogg, plassering og antall lesere slik jeg gjorde tidligere. Det blir nemlig på en måte en avhengighet hvor en ikke klarer å slappe av og hvor en konstant fokuserer på å ligge på samme plassering eller forhåpentligvis stige på blogglisten. For meg ble det et kjempe stressmoment og jeg forandret meg til det verre for de rundt meg.

Hüseyin var nok den som merket det mest, fordi han følte seg mindre prioritet enn bloggen. Mens barna merket det mindre, fordi de var rundt meg hele tiden og fikk sin gode dose av oppmerksomhet.

Heldigvis kom jeg til et punkt hvor jeg innså at dette ikke var meg og at denne måten å tenke på absolutt ikke var til det beste for meg eller for de rundt meg. Så jeg trakk meg ut av alt som påvirket meg negativt og bestemte meg for å finne tilbake til den “gamle Mette”.

Alt får jeg nok ikke ordnet nå med det samme, slik jeg hadde håpet. Men innen 4 måneder skal jeg altså være tilbake til der jeg startet og det gleder jeg meg veldig til. I mellomtiden kan jeg glede meg over at jeg har fått et veldig mye mer avslappet forhold til tall og plassering og at jeg stresser mye mindre enn tidligere. Faktisk så sjekker jeg kun tallene mine én gang for dagen og det er en STOR forskjell fra tidligere hvor jeg sjekket mange ganger igjennom hele dagen.

Er egentlig veldig overrasket over å ikke ha sunket lengre ned på listen enn jeg har gjort!

I dag er det Halloween og hos oss feirer vi alltid med barna i fokus. Min sønn og jeg pyntet spisebordet sammen i går kveld og dekket på til kompis besøket han skal få senere i dag. Vi skal spise hjernemasse (spagetti), zombier (pølse), drikke blod (saft) og avslutte det hele med mannskit (sjokoladekake). Deretter skal guttene ut å gå “knask eller knep”, mens jeg venter igjen hjemme.

Legger ved noen bilder av vårt Halloween pyntet bord og den lille, men koselige stuen vår.

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

6 kommentarer
  1. Du har det så koselig, og dere har gjort en god jobb med halloween bordet… Det er bra at du gjør som du føler for ovenfor bloggen, det er viktig at man koser seg med bloggingen og ikke stresser over den… Klem

  2. Så koselig å se litt av huset ditt! Kunne ønske du kunne vist litt mere av huset utvendig og innvendig – på den måten blir vi enda bedre kjent med deg og👍

  3. Godt å høre at du stresser mindre med bloggen. Det skal være gøy å skrive😀Så kult dere har pyntet til Halloween. Håper dere får en fin og skremmende kveld. Har funnet frem gotteriet her, og håper på mange som ringer på 😀

  4. Så koselig dere har det🙋‍♀️ Å bra du stresser mindre med bloggen, det kan jaggu ikke ha vært verdt det.
   Hvor er spisestuestolene dine fra, di var fine! Er de gode å sitte (lenge) i?

  5. Så koselig stue du har 🙂 Liker godt fondveggen med den mørke fargen.
   Jeg tror du har tatt et riktig valg med å “trekke deg ut” fra det verste bloggmaset. Blogg når du føler for det og når du har noe å blogge om. Kos dere med Halloween i dag!

Siste innlegg