Smarte og økonomiske valg for hele familien

Reklame | Sparkjøp

Trykk HER for jakken

 

Trykk HER for buksen og HER for genseren.

 

Jeg har fått et samarbeid med Spar kjøp og kan gledelig informere dere om at jeg fremover vil vise en del av høst kolleksjonen de har fått inn.

Sparkjøp har nemlig fått inn en fantastisk kolleksjon med flotte høstfarger som jeg virkelig elsker. Ikke bare er klærene fantastisk flott på, de er også utrolig behagelige og med god kvalitet. Selv har jeg valgt ut masse flotte høstklær jeg vil vise dere på bilder fremover på alle kanalene mine.

For meg er det viktig å ta økonomiske valg for seg selv og familien. Det er jo ofte de små tingene som kan gjøre at utgiftene blir store. Så med å velge smart både når det kommer til klær, velvære, interiør og mat, kan en spare masse penger og alikvel ha alt en trenger.

Dere som har fulgt meg en stund, vet at jeg har vært en fast kunde hos Sparkjøp i mange, mange år og at jeg har anbefalt butikken til dere mange ganger. Så det at jeg nå har et samarbeid med de, er for meg helt fantastisk.

Både i de fysiske butikkene og på nettbutikken finner du et godt utvalg av klær til både menn, kvinner og barn. I tillegg har de både sko, leker, kosmetikk, garn, sengetøy og interiør til fantastiske priser.

Så er det noe jeg kan anbefale av hele mitt hjerte, så er det å ta turen innom en av butikkene eller nettbutikken for å se om du finner deg noe. Ta gjerne kontakt med meg om du lurer på noe.

 

TRYKK HER for å komme til nettsiden til Sparkjøp

 

Klem fra meg

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

18 kommentarer
  1. Du er forresten utrolig flott med noen kilo extra på kroppen👍🏼 Du kler det iallefall! Klem fra en ikke så ung blogger😛

  2. Tror nesten markedssjefen hos Sparkjøp har satt veldig pris på om du tonet ned, litt, den noe voldsomme kjærleiken til Sparkjøp 😅

    1. Du rett og slett elsker høstkolleksjonen til Sparkjøp. Du anbefaler Sparkjøp av hele ditt hjerte. Om ikke det er kjærleik, vet ikke jeg 😅

   1. Hæh?!?🤷‍♀️🤷‍♀️Tror hvilken som helst bedrift ville satt pris på en slik fantastisk reklame!!👏👏

   1. Jeg skal ta å høre med kontaktperson min ang dette etterhvert. Hadde jo vært fantastisk å kunne gitt dere en helt spesiell rabattkode, som er laget for mine lesere.

   1. Ja, det er nok mest fokus på de unge. Spesielt siden jeg vil tro at flertallet av blogglesere er unge. Men vil tro og håpe at det er plass til og også ❤️

  3. Det er både og. Jeg synes det er for mye akryl og polyester i en del av klærne på sparkjøp.

  4. Husker ikke at det var spesielt dårlig heller altså. Men bra å høre at det er god nå uansett! Var inne å skikka litt, og mye fint! Så et stilig leopard sengesett!😉 Har nemlig dilla på alt i leopard og slangeskinn. Det har jeg vel alltid likt da. Det kommer jo og går fra moten. Men jeg er en trofast fan, hehe.

  5. Gratulerer!!👏🎉 Jeg handlet mye der når jeg var tenåring, men visste igrunnen ikke at det var god kvalitet, artig å vite. Skal ta en titt neste gang jeg er hjemme i Norge.

   1. Litt usikker, men tror det var anderledes før i tiden. Men nå er kvaliteten god og utvalget større.

    Jeg elsker sparkjøp og kjøper klær til både barna og meg selv der. I tillegg kjøper jeg interiør,sminke og sengetøy her 🙈 En skikkelig Sparkjøp fan, for å si det sånn. ❤️

Siste innlegg