Tattoo Leppefarge 24-timers varighet.

Reklame | Lafrem.com

For en stund siden ble jeg kontakten av nettsiden lafrem.com med spørsmål om jeg ønsket å teste ett par produkter fra nettbutikken.

Produktene jeg skulle få prøve ut var en tatto leppefarge og ett vippeserum. Begge deler har fått veldig god omtale og jeg takket ja til å prøve. Men siden jeg er gravid, valgte jeg å være på det sikre siden og fikk min datter til å prøve ut produktene for meg.

I dag skal jeg vise dere tattoo Leppefarge som varer i 24-timers og finnes i hele tre nyanser.

 

Trykker du HER, kommer du rett inn på produktet.

Inne på nettsiden står det:

Hyaluronsyre og arganolje i gelens formel glatter ut og gir omsorg til leppene dine, med bedre fuktighet og beskyttelse. PEEL-OFF-formelen er en effektiv måte å oppnå en stilig og fremtredende lip makeup på. Gelen kan enkelt påføres og fjernes lett etter tørking – slik at leppene dine er mettet med farge og ugjennomtrengelig vakker. Leppefargen har en 24-timers garanti varighet.

 

Dette er altså en gele du påfører leppene og lar det tørke i ca 5 minutter, slik at det danner seg et spesielt lag over leppene.

Etter 5 minutter er gått drar du av laget, enkelt og delikat. Vent så i 2 minutter til og bruk din favoritt leppomade som beskytter fargen og gir fuktighet til leppene dine.

 

Enkelt, varig og vakkert.

Amalie, som nå har prøvd produktet over tid forteller meg at det er enkelt å påføre, føles naturlig ut på, varer lenge og ser bra ut. Hun har ikke trengt å bekymre seg for å etterlate leppestift på drikkeglass eller på hud, om hun kysser barna eller samboeren.

Dette er ett produkt hun er veldig fornøyd meg og hun ønsker seg flere farger av denne til jul.

 

Kort om bedriften:

LA FREM er en liten familiebedrift som drives fra Oslo og Trondheim med et mål om å tilby gode skjønnhetsprodukter til Norge.

Trykk HER for å bli satt over til nettbutikken. De har ett godt utvalg av flotte produkter som er verdt en titt.

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

3 kommentarer
  1. Er produktene testet på dyr?
   Det er veldig viktig for meg med produkter som ikke er det, og hvis de ikke er dyretestet kunne jeg ha tenkt meg å prøve ☺️
   Du har forresten en veldig vakker datter 😊

   1. Takk ❤️ og jeg er helt enig. Denne jenten er jeg så ufattelig stolt over. Hun er i tillegg ett fantastisk godt menneske med mye kjærlighet 😍

Siste innlegg