Test av vippeserum.

Reklame | I samarbeid med Lafrem.com

 

For en stund tilbake fikk jeg tilsendt to produkter fra Lafrem.com som jeg skulle teste ut før jeg skrev om det her på bloggen. Men siden det er anbefalt å  utsette behandlingstart om en er gravid, så valgte jeg å spørre min datter Amalie om kunne gjøre testen for meg. Det takket hun ja til og jeg ga henne produktene mot at hun skulle ta bildene for meg.

Det første produktet hun prøvde var tattoo leppefarge med 24 timers varighet.

Innlegg om dette produktet finner du med å TRYKKE HER.

 

Det andre produktet heter Long4Lashes og er et vippeserum som skal gi deg lengre vipper.

Trykk HER for å komme direkte til produktet.

 

Hvordan virker et vippeserum?

Et godt øyevippeserum forsyner hårsekkene i øyevippene med ekstra næring og proteiner. Vippene dine får mulighet til å vokse seg sunnere, sterkere og tettere. Øyevippeserum forlenger vippenes vekstsyklus, og forhindrer at øyevippene faller av for tidlig.

 

Hvordan brukes Vippeserum?

Vippeserumet skal påføres som en eyeliner, to ganger om dagen – morgen og kveld. Dette gjør du helt til du er fornøyd med resultatet. Deretter kan du holde resultatet ved like om du bruker vippeserum ca. 3 ganger i uken.

 

VÅR TEST:

Amalie brukte Long4lashes dessverre kun én gang for dagen med en feil og satt på vippeextensions før test tiden var over, så hun fikk ikke testet den godt nok. Dette utgjør at vi ikke har noen etterbilde å vise dere og det er veldig synd. Men hun fortalte meg at hun så en synlig forandring i lengden på vippene, selv om testen ikke ble gjort riktig.

Selv om testen vår ikke ble helt gjennomført, vil jeg alikevel anbefale produktet videre. Grunnen til det er at vippeserum absolutt er verdt et forsøk og det er et fantastisk alternativ til løsvipper og vippeexensions, om du vil ha lengre og fyldige vipper.

 

Slik bruker du vippeserum. 

 1. Påfør vippeserum hver kveld på renset hud. Legg en smal stripe med serum like ved vippekanten, som en eyeliner. Ca. 1-3 mm fra vippenes rot. Legg ikke helt inn til vipperoten for å unngå væske inn på øynene.
 2. Etter ca 3-10 uker vil du merke at vippene dine er blitt lengre, fyldigere og sterkere. Jeg gjør oppmerksom på at resultatet vil variere fra person til person, og for noen kan det ta noe lengre tid.
 3. Etter dette vedlikeholdes penslingen ca 2-4 ganger i uken for å opprettholde vippenes fylde og lengde.
 4. Slutter du å bruke serumet vil vippene over tid gå tilbake til utgangspunktet.

 

Kort om bedriften:

LA FREM er en liten familiebedrift som drives fra Oslo og Trondheim med et mål om å tilby gode skjønnhetsprodukter til Norge.

Trykk HER for å komme direkte inn til nettsiden Lafrem.com.

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

2 kommentarer
  1. Endelig fant jeg det serumet! Er det toll eller andre avgifter på den nettsiden?

   Jeg har hatt samme fra Polen men er nå tom. Har alltid hatt vipper som er som stubber/kjempe korte. Synlig resultat å det har holdt seg lenge selv om jeg ikke har brukt det på flere mnd. Må kjøpes! Anbefales på det sterkeste. Mamma fikk også veldig synlig lange med det. Folk trodde hun hadde satt på vipper.

   1. Kjære Camilla, dette er så moro å høre – tusen takk for kommentar. Vi er helt enige og hadde akkurat samme opplevelse da vi oppdaget produktet. Derfor ville vi gjerne kunne tilby dette til Norske brukere. Vi tilbyr gratis frakt på kjøp over 400,- og vippeserumet vårt er et av de billigste og mest effektive man kan få tak i i Norge. Ta gjerne en titt på de andre produktene i serien som vi også er henrykte over.

    Med vennlig hilsen Lafrem-teamet

    http://www.lafrem.com

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg