Tidlig ultralyd (blødninger)

Nå ligger jeg på sofaen med en kvalme som ikke var tilstedet i det hele tatt i helgen. Hva som er årsaken spekulerer jeg kan være at jeg var flinkere til å spise til faste tider i helgen, i tillegg til at mye aktivitet førte til at jeg ikke fikk kjenne etter om jeg hadde svangerskapskvalme eller ikke.

I dag spiste jeg ikke noe mat før middagstid og har ikke hatt noe på “programmet” utenom husarbeid og litt små jobb. I natt er det tilbake til nattevaktene mine, så jeg må nesten prøve å bli flinkere på å spise til faste tider sånn at dagene blir bedre.

I morgen skal jeg forresten på tidlig ultralyd sammen med datteren min Amalie. Vet ikke helt om jeg gruer meg eller gleder meg, da det veksler fra time til time. Er redd for å få beskjed om at fosteret (babyen min) ikke lever eller har synlige store skader og ikke vil kunne få et godt liv. Vet ikke hvordan jeg vil reagere om det er beskjeden jeg får..

Hüseyin ville gjerne vært med og vi hadde egentlig tenkt å avvente til ordinær ultralyd for å kanskje ha muligheten til at han kunne være med. Men siden jeg har hatt litt blødninger ett par ganger, så er vi litt små nervøs og vil gjerne bare vite om alt er bra.

Etter ultralyden vil vi også få papirer på at jeg er gravid og kan legge det ved en søknad ved behov. Det holder nemlig ikke alltid å bare skrive eller si at en er gravid. En må ofte ha papirer på det. Har ikke nevnt det i besøksvisum søknaden på grunn av at jeg er under 3 måneder på vei og at det i teorien er stor sannsynlighet for å spontanabortere. Men med papirer fra Haukeland universitetssykehus på kvinne klinikken, er det mulig å legge dette ved i en søknad.

Om dere ikke hører noe ifra meg i morgen, så er jeg nok ikke i stand til å snakke om det. Det gjelder også om jeg skriver om andre ting. Så da ber jeg om forståelse for at det fremdeles er for ferskt og at jeg vil skrive om det, når jeg er klar.

Men håper selvfølgelig av hele mitt hjerte at alt er bra og at babyen til Hüseyin og meg ser både frisk og rask ut ❤️

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

 

20 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg