Reiser til Kjæresten i Tyrkia. Barna hjemme alene!

Da er det allerede blitt søndag og kun 2 dager igjen til jeg reiser. Føles enda så uvirkelig og jeg sliter med å forstå at jeg snart skal se han igjen, etter å ha vært borte fra hverandre i ca 4 måneder. En veldig, veldig rar følelse som føles både deilig ut og rart.

Tenk at jeg om kun tre dager skal få krype inn i armene hans og ikke minst få kysse han igjen! Det er jo ett lite eventyr, bare det, for meg. Men jeg gruer meg noe sykt til flyplassene og alt stresset rundt det. Vurderer egentlig å droppe bagasje, bare for å gjøre det lettere for meg selv. Altså at jeg kun tar med meg håndbagasje. Kan jo ta med 8 kilo inn på flyet, så vurderer sterkt å gjøre nettopp det.

Det er forresten ikke varmt i Tyrkia nå! Er vinter, slik som her, bare ikke fullt så kaldt. Men kaldt er det. Så må ha med både gensere, bukser og jakke. Noe som tar plass og som veier en del. Men jeg er villig til å ofre litt klær, for å unngå den verste stressfølelsen jeg får på flyplasser. Skal jo mellomlande to steder og er usikker på om bagasjen blir sendt direkte eller om jeg må sjekke det inn på hver flyplass.

 

 

 

Blir litt rart å møtes igjen, egentlig. Vi har jo snakket med hverandre MYE på FaceTime, hvor vi ser hverandre. Men det blir jo aldri helt det samme. Vil tro at det føles ut som vi aldri har vært borte fra hverandre, når vi møtes igjen. Men tenker jo litt på den frykten for at ting vil føles anderledes ut enn sist gang.

Jeg har iallefall nesten gjort alt klart og mangler bare siste del. Billetter har jeg, visum har jeg, litt penger på kortet har jeg og jeg har tatt diverse skjønnhetsbehandlinger. Ikke slike dyre på klinikker, men her hjemme. Så da gjenstår det bare å kjøpe ny kabinkoffert, pakke og lage siste rest av middager til Amalie.

Har vært veldig i tvil om jeg skulle etterlate Amalie alene her hjemme med tvillingene en hel uke. Så var på vippen til å avbestille flere ganger. Men hun vil få besøk hver dag og klarer seg nok utmerket uten meg. Så har nå bestemt meg for å dra!

 

 

 

Det å ha kjæreste i utlandet er så ABSOLUTT ikke lett. Men jeg håper det vil være verdt det, til slutt.

 

5 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg