Vil du se mitt Tyrkiske bryllup på TV?

 

Om ca 6 uker reiser jeg ned til Tyrkia med brudekjolen min i kofferten og brudebuketten i håndbagasjen.

Jeg vil fly ned med ett par stopp på veien, hvor nervene mine garantert vil innhente meg.

Så vil jeg se kjæresten min igjen på flyplassen i den lille byen han og familien hans bor. Der vil jeg klemme han, uten muligheten til å kysse hverandre. Det er nemlig uhørt å vise slike følelser offentlig i de fleste steder av Tyrkia.

Det vil bli en spesiell opplevelse å treffe hverandre igjen og vite at vi skal bli mann og kone, bare noen dager etterpå!

De første par dagene er satt av til de siste forberedelsene til bryllupet vårt.

Så kommer dagen før dagen og jeg skal ha en dag sammen med kvinnene. Hendene mine skal bli malt, jeg skal gå i rosa og mye mer jeg ikke har satt meg inn i. Men det blir spesielt og det blir dag jeg alltid vil huske.

Så legger vi oss med ti tusen sommerfugler i magen for neste dag. Vår bryllupsdag

Så kommer dagen med stor D og dagen jeg aldri noen sinne vil glemme. Dagen jeg skal bli kone og Huseyin skal bli min ektemann.

Her er det ikke mye jeg vet, da det meste skal være en overraskelse til meg. Er nemlig min kjære som har ordnet absolutt alt og jeg skal bare prøve å nyte alt som skjer. Noe som er vanskelig ettersom jeg blir stresset og klumsete når jeg får absolutt all oppmerksomheten til større folkemengder.

Men jeg vet at det blir mye dans, musikk og fyrverkeri!

Etter bryllupet skal bare meg og min tyrkiske ektemann, legge oss inn på hotell for ett par dager.

Jeg har tatt kontakt med ett par TV-kanaler og spurt om de vil lage noe TV av dette. Men har ikke mye håp på at de vil si ja!

Får jeg Mail om at de ønsker å filme det eller sende med ett kamera for egenfilming, så blir jeg ufattelig glad. For jeg føler dette kan bli veldig bra og samtidig føler jeg at det er viktig å få frem.

Hjelp meg gjerne å dele dette innlegget, så bli kanskje muligheten større.

0 kommentarer

Siste innlegg