Vil ikke visne..

Tiden raser av gårde og jeg føler egentlig at jeg løper hysterisk bak og prøver desperat å henge meg på! Jeg har ikke tid til at tiden går så fort og jeg er iallefall ikke interessert i å være med på det frivillig. Nei, jeg vil nyte, slappe av, kose meg og leve hvert eneste lille sekund jeg går her hjemme i mammapermisjon.

5 måneder er babyen til Hüseyin og meg blitt. Altså, det er helt vilt hvor fort de månedene har rast av gårde. Jeg har jo fått være her med henne hele tiden, men Hüseyin har kun sett henne på facetime og hørt om alt det nye hun lærer seg, igjennom meg.

Jeg vet at han synes det er vondt og at han så gjerne vil være en like stor del av livet hennes som det jeg er. Men så lenge han bor i Tyrkia, er det umulig.

Vi har hatt våre problemer, større problemer enn det jeg har skrevet og sagt offentlig. Den tiden som skulle være så fin, ble bare vond, vanskelig og skremmende. Det å gi opp, har vi begge vurdert flere ganger.

Selv var jeg forberedt på utfordringer med to forskjellige kulturer og religioner. Trodde jeg var godt rustet etter å ha både lest og snakket med andre. Men da vi i tillegg fikk andre problemer oppå kulturforskjeller og religionen, så ble det for mye for meg å takle.

Forskjellige oppvekster hadde jeg blant annet ikke tenkt så mye over og tenkte at det går seg til når vi bor sammen. Men at tyrkere ofte har mye overtro og at det ville bli utfordrende, hadde jeg ikke tenkt på i det hele tatt. Skal skrive et eget innlegg om hvilken overtro dette er og hvordan det påvirket oss.

Har og planlagt et innlegg om hva Hüseyin synes om hjemmet mitt og hva han har sammenlignet det med. Altså, jeg måtte hente haken min opp fra gulvet og rulle den sakte inn mens jeg prøvde å forstå hva han egentlig mente!

Nå klarer vi å le av mye som tidligere skapte konflikter og vi føler oss klar til å dele dette med dere fremover. Kroppen føles lettere og hodet mer klart, så nå vil forhåpentligvis stemningen i innleggene mine både være positive og med litt humor. Så pakker vi bort alt det mørke, vonde og vanskelige frem til neste gang.

Det tok meg helt ærlig bare en liten halvtime og jeg hadde masse fremtidige innlegg klar til å skrives. Har vært så mange ganger jeg har tenkt at “ja, det må jeg skrive”, men så har jeg ikke hatt tid til å sette meg ned med det.

Men nå har jeg altså bestemt meg for å lage bedre rutiner og prioritere egentiden min litt bedre, for jeg savner virkelig å blogge daglig og ha den flyten jeg hadde tidligere.

Var en som skrev til meg at jeg var en dårlig blogger og at jeg så ut til å ha mistet interessen min for det. Min første reaksjon var å tenke at det var frekt skrevet og at det så absolutt ikke stemmer. Jeg hadde jo en lovlig grunn som mamma i mammapermisjon! Men etter å ha tenkt litt på det, så innså jeg at hun hadde helt rett og at det eneste jeg kan gjøre er å gjøre en bedre jobb, eller å bare fortsette å visne som bloggeier.

Jeg vil ikke visne..

 

-Mette

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask

 

 

 

 

7 kommentarer
  1. Så interessant, noe jeg ikke vet noe om. Så bra dere kan le av det nå.Hyggelig å følge med deg og det du deler.

  2. Var sammen med en rumener en gang i tiden, han var også veldig overtroisk. Tok man en klype salt i maten via enten hånd eller skje kom noe fælt til å skje.
   Gikk man rundt med en sokk i stedet for to, kom noen til å dø.
   Orker ikke en gang å komme inn på alt styret da bestemoren hans døde, men det var something else, for å si det sånn. Venter spent på dine fortellinger. 😂

  3. Dette blir spennende!!🙈😄 Er så glad det går rette veien for dere!🤗❤ Du kommer ikke til å visne!👏😍 Stor klem!

  4. Heia, leser her at du vil skrive om det som du ikke visste noe om, og som overrasket deg, Tyrkere og overtro.
   For en muslimsk tyrker er det et tema som er like brennbart som politikk og religion. Noe man slettes ikke ler av.

   Tar utgangspunkt i at en vakker dag skal din kjære mann bo og leve i Norge. Vil råde deg til å ikke ta opp dette tema på din offentlige blogg. Tror at det vil bli til mer skade en gavn.

   Ha en fin dag 😉

  5. Det går bra🙋‍♀️😃

   Spent på å høre om hvilken overtro det er snakk om. Og hva han syns/sa om huset ditt haha😅 ☺️

   1. Overtro delen er så mye at det kanskje må deles opp i to innlegg 😅. Hadde aldri i verden trodd at overtro skulle gjøre ting vanskelig for oss og jeg har ett par hendelser som var stress der og da, men som bare er morsomt nå, haha. Gleder meg til å dele med dere

Siste innlegg